30-04-2025, 13:24
(30-04-2025, 12:24)Mosina napisał(a): @Antonio, dobre podsumowanie z tym Papszunem i i Urbanem. jeszcze bym dodał właściciela który ma ambicje. bo nie wiem czy my się nie rozjeżdżamy z celami vs oczekiwaniami. najlepiej pokazuje to stwierdzenie kapitana ze jest zdziwiony że są na 1 szym miejscu - jak tak o sobie myślisz to raczej nic nie wygrasz. mentalnosc
aha - co do legii, nie wiem czy dobrze, i nie wiem czy im sie uda, ale jednak ruchy z Zewlakowem czy Bobicem wygladaja interesująco. i przyklad pierwszy z brzegu, mozna sie śmiać z ceny ale potrzebowali napastnika i go sciągneli, i co więcej - on naprawdę zyje i nawet strzelił bramke
No właśnie ja nie za bardzo widzę jakie ambicje ma właściciel Rakowa ale chętnie się dowiem jakie one są i jak je realizuje.
Ruch z Bobicie faktycznie interesujący podobnie jak wcześniejsze z doradcami z Basel i innymi. Bobić taką rolę jaką pełnić będzie w Legii pełnił w Berlinie. Skończyło się na wydaniu 100 mln euro i spadku na 2 bundesligi. No ale ruch faktycznie ciekawy bo i nazwisko jest duże.
No ze Szkurinem Legia się tak popisała, że z Chelsea musiał grać Pekhart bo Białorusin nie został zgłoszony do rozgrywek.