Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: GKS Katowice - Lech Poznań 18.05.2025 17:30
Tryb normalny
Ale co ma Rutek do tego, jak na forum i nie tylko, oceniani, a przez niektórych wyzywani, są poszczególni zawodnicy? Dodam, że w rundzie, w której obecnie mamy całe....dwa punkty mniej od drużyny, która 3 lata temu kończyła sezon mistrzostwem? Celowo nie piszę o rundzie mistrzowskiej, żeby nie zapeszać...I podobne głosy były w rundzie mistrzowskiej  3 lata temu, szczególnie po porażce z Rakowem w PP.
Te wszystkie wymienione przeze mnie i przez innych przykłady są przecież z tej rundy.  Nie podałem żadnego wpisu z zeszłego sezonu, co próbujesz sugerować. Ali miał iść na szczaw w tej rundzie. Kto wie, może gdyby zebrał ten szczaw z płyty boiska, to murawa byłaby równiejsza i mielibyśmy jeszcze większą przewagę w ataku pozycyjnym. Z rundy, w której tak na marginesie, nasz skład jakościowo to przepaść, w stosunku do sezonu poprzedniego - to oczywiście nie moje słowa, tylko odniesienie do wrzuty o Rutku i naszej sytuacji na przestrzeni lat, która tutaj została poczyniona.

Tyle ode mnie. Kończę, bo na dwie kolejki przed końcem sezonu, wręcz nie wypada myśleć o niczym innym, niż o trzech punktach w Katowicach.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: GKS Katowice - Lech Poznań 18.05.2025 17.30 - przez Icek - 15-05-2025, 12:14

Skocz do:

Browsing: 1 gości