Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: GKS Katowice - Lech Poznań 18.05.2025 17:30
Tryb normalny
(21-05-2025, 08:38)rojber napisał(a):
(20-05-2025, 20:26)Mosina napisał(a): Dziś od trenera Lecha otrzymaliśmy taką wypowiedź:
– Krótko po naszym niedzielnym spotkaniu zaczęły krążyć niepokojące sygnały odnośnie potencjalnego złamania przepisów mówiących o wpływaniu na wynik meczu. Nie chcę wierzyć, że taka sytuacja mogłaby mieć miejsce, bezsprzecznie wypaczałaby ona sens sportowej rywalizacji. Nie mieści mi się w głowie, że ktoś mógłby się posunąć do takich nieczystych zagrań, które są zabronione i mogą spotkać się z surową karą. 

Ponoć piłkarze GKS chwalili się naszym po meczu. Pewnie nie do udowodnienia ale wcale bym się nie zdziwił

To że o tym mówi nasz trener, który raczej zachowuje dystans, dodaje wiarygodności tym pogłoskom.

Patrząc na to jak GKS zapierdalał to od razu mi się przypomniał mecz o MP z Wisłą Kraków, która jeździła na dupie w tym meczu. Tam również krążyła plotka o ewentualnej premii za wygraną od warszawki. Jak mnie pamięć nie myli to chyba wtedy rąbka tajemnicy uchylił Dudka, który do nas przychodził po sezonie z Wisły. Później chyba się tego wypierał.

A jak my graliśmy pamiętny mecz z Piastem?

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: GKS Katowice - Lech Poznań 18.05.2025 17:30 - przez Antonio - 21-05-2025, 08:42

Skocz do:

Browsing: 3 gości