01-06-2025, 12:16
Moje pytanie brzmi na serio potrzebujemy rezerw w trzeciej lidze? Gdzie styl grania w piłkę nie ma nic wspólnego z pierwszą drużyną? Kto ma się tam ogrywać? Widzisz jakieś korzyści z gry młodych chłopaków z ,,piłkarzami" w trzeciej lidze gdzie nie ma techniki tylko siła. Gdzie taktyka kończy się tym, że nasi przy próbie rozegrania tracą piłkę i jest bramka bo tamci jedyne co potrafią to kontra. Co to ma dać w perspektywie 1 drużyny takiemu młodemu?
Marzeniem było by mieć taką Wartę w 1 lidze jako klub filialny. Ale nie ma Warty i nie ma przyjaźni między włodarzami.
A co do starych dziadów przecież to jest jakiś żart. Ja rozumiem, że to byli wychowankowie Lecha którym nie poszło no ale bez przesady. Im nie idzie w 3 lidze to jest dramat.
Marzeniem było by mieć taką Wartę w 1 lidze jako klub filialny. Ale nie ma Warty i nie ma przyjaźni między włodarzami.
A co do starych dziadów przecież to jest jakiś żart. Ja rozumiem, że to byli wychowankowie Lecha którym nie poszło no ale bez przesady. Im nie idzie w 3 lidze to jest dramat.