Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Cracovia 18.07.2025, 20:30.
Tryb normalny
(19-07-2025, 07:46)strzelisty jupiter napisał(a): W takiej sytuacji powinniśmy przekładać tyle meczy w Ekstraklasie, ile przewiduje regulamin.

Dokładnie, nie ma świeżości, trochę meczów już widziałem i na moje oko to jest klasyczny w Polsce problem z tzw. ładowaniem akumulatorów. Ja jestem owszem, za wzorcami zachodnimi jeśli chodzi o przygotowanie fizyczne, ewidentnie jednak widać, że coś tu nie gra. Moim zdaniem wcześniejsze rozpoczęcie sezonu - ci poważniejsi mogą sobie pozwolić na mocniejszy okres międzysezonowy, bo kończą ligę tak jak my, ale zaczynają dużo później. My nie mamy czasu, aby ta świeżość wróciła. Podejrzewam że za 2-3 miesiące Legi i Rakowy będa wyjeżdzały od nas z takim bagażem, jak my wczoraj przyjęliśmy (zwłaszcza jak będziemy mieli wolne od pucharów, a nie wiem dlaczego, biorąc pod uwagę obecną sytuację, ci Islandczycy są traktowani jakbyśmy mieli ich pokonać samym zaangażowaniem). Nie, nie pobijemy ich tak, bo widać było wczoraj jak nasi obrońcy gonili przeciwnika w miejscu, nie mając żadnego przyspieszenia, było widać jak z przodu nie było komu podać, bo tam nikt nie miał siły wyjść na pozycję. Ile było prób gry na jeden kontakt? Dwa? Trzy razy? Jestem w pełni za trenerem, ale jak im nie odpuści, to za chwilę jedyny puchar jaki nam zostanie to z jakimś naszym trzecioligowcem, a i to pewne nie będzie.
Jeśli piszę głupoty to przepraszam, to jedynie moje zdanie na podstawie tego co widziałem z Banikiem, z Legią i wczoraj.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Cracovia 18.07.2025, 20:30. - przez Lucyferek - 19-07-2025, 09:27

Skocz do:

Browsing: 1 gości