Cytat:Skorpion
Nie interesuje mnie ocena klubu na podstawie tego jaki ma stadion i z jakiej ligi pochodzi interesuje mnie to co widzę na boisku a widzę dramat.
Ano właśnie. O tą mentalność mi chodzi. Nie interesuje Cię ich poziom, liga w której grają, nic. Założę się że zero wiesz o tych Islandczykach, poza tym że kulnęli inny kompletnie nieznany Tobie zespół o niewiadomym poziomie, ale jakimś cudem wiesz że nie jesteśmy od nich lepsi. Patrząc tylko na jedną stronę równania - na Lecha. Bo tak.
Z Cracovią pewnie też "oceniałeś" kto ma większe szanse nie mając większego pojęcia o tym jaki skład ma Cracovia, jak grali w sparingach, ani jaki poziom aktualnie prezentują? Bądź szczery.
Ja przynajmniej staram się jakieś porównanie zrobić, na tyle na ile potrafię tj. za pomocą kursów bukmacherskich, bo żadnej lepszej metody nie znam. I na pewno nie traktuję tego jak wyroczni, co najwyżej jako wskazówkę.
Nie rozumiem dlaczego to w ogóle jest dla Ciebie problem?
interesuje mnie to co widzę na boisku a widzę dramat.
Ja też widziałem dramat. Szczególnie z tyłu, gdzie ponoć jesteśmy mocni. Ale za 4 dni będzie inny mecz, o inną stawkę, w innym składzie, ze wszystkimi zawodnikami grającymi na swoich nominalnych pozycjach, a przede wszystkim - z innym, słabszym od Cracovii rywalem, i miejmy nadzieję z innym poziomem koncentracji w obronie.
I jak się nie zepniemy to nas Islandczycy mogą łatwo dorwać. Jedna kontra bramkę nam walną i murowanie a nasi gówno zrobią.
Świetnie. Przecież już ileś postów napisałem z tym samym wnioskiem. Że jeśli nie zagramy z pełnym zaangażowaniem, i bez pełnego przygotowania przez sztab trenerski, to będą problemy. Mimo tego że na papierze jesteśmy od nich silniejsi. A Ty dalej swoje, że wg mnie ich rozniesiemy w pył...
Więc skończ chłopie z tymi mocarstwowymi postami, że jesteśmy penerzy i tyle bo nie jesteśmy.
Gdzie ty w moich postach widzisz że jesteśmy penerzy? Jakie mocarstwowe posty?
O Cracovii nie napisałem ani jednego postu że jestem pewny wygranej. Ani jednego.
Jedynie że jesteśmy byliśmy typowani przez większość ludzi (w Polsce, nie na tym forum) do zwycięstwa, i że miałem optymistycznie nadzieję na wymęczone 1:0 albo 2:1.
Możesz się z nie zgadzać z moimi zdaniem, ale jeśli łaska przestań mi przypisywać wyssane z palca stwierdzenia, a potem kłócić się z nimi. Błagam. Wchodzę na to forum dla przyjemności, powymieniać niezobowiązujące opinie z innymi kibicami, a nie żeby użerać się o jakieś pierdoły, czytać w kółko to samo, i udowadniać po wielokroć że nie jestem wielbłądem.
Napiszę po raz ostatni, pogrubione, żebyś nie musiał się męczyć z czytaniem całości:
Nie jesteśmy penerami ligowymi. Często mamy lepszy skład, ale ta różnica w polskiej lidze jest na tyle niewielka, że przy słabej postawie albo braku zaangażowania możemy mieć problemy z każdym.
Islandczycy są poziom niżej niż polska liga, więc będzie z nimi łatwiej, ale i tak musimy zagrać na 100%, żeby uniknąć jakichś problemów.