Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30
Tryb normalny
nie ma co - wspaniały wieczór, i eurowpierdol spuszczony komuś innemu. brawo. teraz możemy trochę posłuchać jacy jesteśmy fajni - brakowało mi tego w zeszłym roku i już rzygałem Legią i Jaga w pucharach.

karny z dupy - przynamniej tak to wyglądało z trybun, więc przy 1:1 lekka konsternacja i spięcie było.
i teraz mam nadzieję że co niektórzy rozumieją pojęcie faworyta oraz relację kursów na poziomie 10:1 z naszym wynikiem.
wiem że to był słaby przeciwnik, do tego grali w 10. kilka luźnych przemyśleń:
* Pereira mega chwalony ale do bramki dużo niedokładności
* ciągłe problemy z wyprowadzaniem piłki - lepszy przeciwnik by to wykorzystał
* Bentgsson ++
* Jagiełło ++
* Gurgul +
* Kozubal +
* Sousa wypada na kilka tygodni i zaraz się okaże że nikt go nie kupi
* Szymczak jest lepszym skrzydłowym niż napastnikiem
* Ouna - mega mi się podobał, mamy poważnego kandydata do pierwszej jedenastki
* cieszy powrót na boisko Aliego - widać że nie grał długo w piłkę ale niech się buduje
* Papa - potrzebuje zmiennika który potrafi trafić w bramkę z woleja Wink Fajne te stałe fragmenty - był taki na początku pierwszej połowy z rozegraniem wzdłuż pola karnego - widać że coś tu sie dzieje

Były przebłyski Lecha z meczów mistrzowskich i daje to nadzieję że pierwsze dwa mecze to był taki etap sezonu i już nie wróci. Będziemy teraz grać do grudnia lub nawet stycznia - a ja już oczami wyobraźni widzę wartościowe rotacje na ligę i puchary a nie łatanie dziur - jak już wszyscy się zgrają oraz wrócą do zdrowia. Może być pięknie i oby to się stało do 6 sierpnia. Mecz z Lechią powinien się odbyć właśnie po to żeby drużyna się dalej zgrywała i miała trening w rytmie meczowym (ps - trener potwierdził że gramy w sobotę i ew użyje tej możliwości podczas 3 rundy)

W ogóle to wyobrażacie sobie ten mecz gdybyśmy byli w formie i z pełnym składem? Smile

(22-07-2025, 08:18)Róża napisał(a): A ja z kolei czuję wspaniały mecz Kolejorzy, po którym rewanż na Islandii będzie formalnością.
i takie przeczucia mi się podobają Wink

(22-07-2025, 20:00)Skorpion napisał(a): A Palmy i Alego brak w kadrze.
skąd miałeś info że Alego nie ma w kadrze?

(22-07-2025, 23:02)Jerry2015 napisał(a): Na 99.9% mamy na jesień puchary i to w kontekście rozwoju klubu jest bardzo dobra wiadomość. Meczu z amatorami grającymi w 10 nie chcę oceniać bo to żaden wyznacznik naszej obecnej formy.  Z Ouny chyba będą ludzie jak i z Bengtssona. Nadal brak zmiennika dla Kapitana i to niepokoi.
rozumiem zachowawczość ale to 0,1% szansy że odpadniemy wydaje mi się imo za wysokie. wyobrażacie sobie 7:0 w rewanżu? ale tak - inne boisko, etc - po prostu min wygrajmy żeby dodać pkt do rankingu. Z ciekawostek Crvena wymęczyła 0:1 z Lincolnem (wprawdzie grali w 10 ale zawsze)

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - przez Mosina - 23-07-2025, 01:25

Skocz do:

Browsing: 1 gości