(22-07-2025, 22:44)m94g napisał(a):(22-07-2025, 22:31)MichalM napisał(a): Ej a nie porównałeś Szymczaka do Fiabemy? A wiesz, że ten pierwszy często grywał na skrzydle? Jeśli nie to porównaj chociażby zaangażowanie obu panów w dzisiejszym meczu.
Tak porównałem Szymczaka do Fiabemy w takim sensie, że w normalnej realnej sytuacji ani jeden ani drugi nie powinien w tym meczu wyjść w podstawie bo każdy wie, że ich już po prostu nie powinno być w klubie bo nie są na tym poziomie, żeby nas godnie reprezentować i proszę nie podniecajcie się, że Szymczak zagrał dobre 20 minut bo graliśmy z klubem, który miałby w 1 lidze problem, żeby wywalczyć sobie awans do ekstraklasy.
Przecież Szymczak dzisiaj to się potykał o własne nogi, jeśli wy widzicie "zaangażowanie" bo ktoś po prostu biega po boisku to ZAJEBISTE macie wymagania. Na rewanż wysłać wszystkich "szymczaków" i "fiabemów", po meczu dać im mapę wulkanów i powiedzieć: "tej idźcie pozwiedzać wulkany", spierdolić im z oczu, zapakować się do samolotu i nie otwierać im drzwi. To są DWIE NAJWIĘKSZE POKRAKI, była jeszcze trzecia pokraka ale Baluja już nie ma.
A co do meczu, w końcu jakiś klub nie srał przed kompletnie nie znanym przeciwnikiem, "ułatwiony" był mecz dzięki karnym i czerwonej kartce ale to przecież też zawsze trzeba zmusić przeciwnika do błędów i to nie nasz problem a przeciwnika. "Sparing" odhaczony, Crvena to jednak kilka półek wyżej, tak łatwo to już nie będzie.
Liga Konferencji na 100% dla Lecha, martwi to bo Rutkowskiemu o to tylko chodziło, łatwi przeciwnicy, można coś zarobić.
Ma ktoś zestawienie jak to wygląda z zarobkami LE - LK? Wiem że kiedyś były porównania, że Slovan ostatnio LM zarobił więcej niż chyba czołówka LE? Ktoś ma wyliczenia jak to wygląda z dołem LE a czołówką LK?
Aha, bardzo duży plus dla Bentgssona i Jagiełły, ale z niego zeszło powietrze po golu