Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30
Tryb normalny
(23-07-2025, 06:56)Kefas9494 napisał(a): Po co teraz przekładać jak awans pewny? Bez sensu zupełnego. 

Są jakieś argumenty za przełożeniem. Kontuzja Sousy . Prawdopodobnie kontuzja Kozubala - pewnie lekka, ale zawsze lepiej go mieć w składzie niz nie mieć. Ali świeżo po kontuzji. Wciąż brak świezości po ciężkim okresie przygotowawczym, potrzeba zgrania się nowych zawodników. Wciąż nasz skład jest mocny ale na papierze, wciąż ryzyko straty punktów, których może zabraknąć na koniec sezonu. Ale ponoć decyzja już podjęta i gramy.

(23-07-2025, 06:56)Kefas9494 napisał(a): Oby z Sousą nie było nic mega poważnego i oby wrócił na mecze z Crveną albo chociaż na drugi mecz z nimi, bo jednak tam będzie potrzeba mega dużo jakości. Przy tych jego kontuzjach to ja się nie zdziwię jak on ostatecznie z nami zostanie do zimy chociaż i to byłaby dobra wiadomość.

Na samym początku okinka napisałem, że z pewnych względów szanse jego odejścia oceniam na niskie. Teraz - na jeszcze niższe. Mam nadzieję, że na stole lezy oferta przedłużenia kontraktu (z konkretną sumą odstepnego np.)

(23-07-2025, 09:09)marekst napisał(a): Przecież Szymczak dzisiaj to się potykał o własne nogi, jeśli wy widzicie "zaangażowanie" bo ktoś po prostu biega po boisku to ZAJEBISTE macie wymagania. 

Nie zgodze się, na początku meczu była aktywny, stwarzał zagrożenie, ładnie - czasami świetnie - dryblował (na magrinesie - nie do końca podobało mi się "odwrotne" ustawienie skrzydłowych, Szymczak lepiej czuje się na prawej stronie - jaki Bengtsson na lewej; to powinny być ich "deafultowe" pozycje - oczywiście  nie ch się zmieniaja stronami, ale incydentalnie, a nie na długie okresy gry). Natomiast był zawodnikiem, z którego bodaj najszybciej uszło poiwetrze, baterie wystarczyły mu tylko na pierwszą połowę - w drugiej faktycznie zaczał się poteykać o własne nogi

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 / 20:30 - przez uncoolben - 23-07-2025, 10:06

Skocz do:

Browsing: 1 gości