Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 20:30
Tryb normalny
(29-07-2025, 15:17)Kefas9494 napisał(a):
(29-07-2025, 14:58)Mosina napisał(a): dla uporządkowania dyskusji Smile
kto poleciał? kto na ławkę, kto do ogrywania? czy jest możliwa remontada islandczyków na swojej sztucznej nawierzchni?

Chyba do końca niewiadomo kto poleciał. Ja widziałbym to tak: Bakowski-Gumny Douglas Salamon(Monka) Gurgul-Ouma Thordarsson-Palma Jagiełło Szymczak- Fiabema

Ja bym wolał Fiabemy nie widzieć, ale rozumiem dlaczego go umieszczasz w składzie, z trudno pojętnych przyczyn dostaje swoje szanse i siłą rzeczy zapewne dostanie dzisiaj - mimo wszystko robię sobie nadzieje, że dopiero z ławki.

Tak czy siak, skład widzę podobny, Gurgul powinien zagrać dla odbudowy i ponieważ prawdopodobnie kolejne 3 mecze nie podniesie się z ławki. Moutinho na przetarcie wystarczy dzisiaj 30 minut. Mońka zagra, ja bym chciał obejrzeć Alego od początku za Fiabemę i Szymczaka na szpicy. Oczywiście na Lismana też bym się nie obraził, ale ten znowuż z jakiegoś powodu nie dostaje żadnych szans na razie...

W ogóle nie przejmę się porażką 1-2 bramkami, o ile wszyscy zejdą zdrowi z murawy. Ranking trzeba oczywiście budować, ale nie kosztem własnych interesów, sorry.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 / 20:30 - przez Pucenty - 30-07-2025, 16:14

Skocz do:

Browsing: 1 gości