30-07-2025, 16:14
(29-07-2025, 15:17)Kefas9494 napisał(a):(29-07-2025, 14:58)Mosina napisał(a): dla uporządkowania dyskusji
kto poleciał? kto na ławkę, kto do ogrywania? czy jest możliwa remontada islandczyków na swojej sztucznej nawierzchni?
Chyba do końca niewiadomo kto poleciał. Ja widziałbym to tak: Bakowski-Gumny Douglas Salamon(Monka) Gurgul-Ouma Thordarsson-Palma Jagiełło Szymczak- Fiabema
Ja bym wolał Fiabemy nie widzieć, ale rozumiem dlaczego go umieszczasz w składzie, z trudno pojętnych przyczyn dostaje swoje szanse i siłą rzeczy zapewne dostanie dzisiaj - mimo wszystko robię sobie nadzieje, że dopiero z ławki.
Tak czy siak, skład widzę podobny, Gurgul powinien zagrać dla odbudowy i ponieważ prawdopodobnie kolejne 3 mecze nie podniesie się z ławki. Moutinho na przetarcie wystarczy dzisiaj 30 minut. Mońka zagra, ja bym chciał obejrzeć Alego od początku za Fiabemę i Szymczaka na szpicy. Oczywiście na Lismana też bym się nie obraził, ale ten znowuż z jakiegoś powodu nie dostaje żadnych szans na razie...
W ogóle nie przejmę się porażką 1-2 bramkami, o ile wszyscy zejdą zdrowi z murawy. Ranking trzeba oczywiście budować, ale nie kosztem własnych interesów, sorry.