31-07-2025, 08:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-07-2025, 09:00 przez Pucenty.
Powód edycji: dop
)
Potrafię w jakimś stopniu Borka z Mielcarskim zrozumieć, bo mają gdzieś Lecha, po prostu chcieli skomentować porządny mecz, a dostali paździerz i frustracja zaczęła wychodzić, oczywiście uszy bolały od ich słuchania
Gorzej, że forum niemal im wtóruje...
Ja jestem bardzo zadowolony, dokładnie takiego paździerza się spodziewałem, wszyscy zeszli o własnych siłach i jeszcze wygraliśmy, a zależało mi w sumie tylko na tym pierwszym. Wyciąganie jakichkolwiek wniosków z tego sparingu jest śmieszne. Przecież to, że Fiabema nie umie grać w piłkę wiemy od miesięcy. Wyluzujcie trochę, bo Wam ciśnienia na cały sezon nie starczy.
Pomyśleć, że mogliśmy polosować Ferencvaros z rozstawieniem w Q4, który ledwo ledwo kulnął Ormianów, trochę można się wkurzyć, że tego szczęścia do LM to jednak nie mamy.
Gorzej, że forum niemal im wtóruje...Ja jestem bardzo zadowolony, dokładnie takiego paździerza się spodziewałem, wszyscy zeszli o własnych siłach i jeszcze wygraliśmy, a zależało mi w sumie tylko na tym pierwszym. Wyciąganie jakichkolwiek wniosków z tego sparingu jest śmieszne. Przecież to, że Fiabema nie umie grać w piłkę wiemy od miesięcy. Wyluzujcie trochę, bo Wam ciśnienia na cały sezon nie starczy.
Pomyśleć, że mogliśmy polosować Ferencvaros z rozstawieniem w Q4, który ledwo ledwo kulnął Ormianów, trochę można się wkurzyć, że tego szczęścia do LM to jednak nie mamy.