Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 20:30
Tryb normalny
(31-07-2025, 07:43)Róża napisał(a): Wygraliśmy 3 raz z rzędu, po latach na Islandii, na 0 z tyłu, bez kontuzji, są punkty do rankingu. Jestem zadowolony. Piłkarze grali jak grali, Gumy nie poznaję, Mońka po 2 nieudanych interwencjach wyskoczył z butów Gurgula, Douglas uśpiony duży potencjał, Moutinho wczoraj rozgrywający nr 1, Ouma nie ma kleju w girach ale gra bardzo fajnie, Fabiema skoro tyra na treningu to musi dostawać szanse ale chyba teraz go długo nie zobaczymy, Szymczak bez presji nr 9 coś tam gra, Kozubal stabilnie, Gisli z każdym meczem coraz lepiej i ciekawiej, Ishak zrobił swoje. Rezerwowi nic nie dali ciekawego, może Palma jak się rozegra to będzie lepszy.
bardzo dobre podsumowanie. i zejdźmy trochę na ziemie, ostatnio tam przegraliśmy (Vikingur) i serio niewiele mieliśmy do powiedzenia. WIec ja nawet obawiałem się takiego mikro-wpierdou 2:0. Gralismy jakimś dziwym składem, nie jestesmy w formie, sztuczna nawierzchnia, 7:1 do przerwy. A my tu histeryzujemy znowu.

(31-07-2025, 08:22)Skorpion napisał(a): Nie popieram 35 meczów parodysty, debila piłkarskiego i bardzo słabego piłkarza niegodnego gry w naszych barwach który jak gdyby nigdy nic przechodzi sobie obok każdemu meczu mając totalnie wyjebane w klub i kibica. Stop nabijaniu licznika takiemu dziadowi jego miejsce jest z dala od klubu. Te 35 meczy to połowa w której mógł zagrać np: młody Lisman i gorzej by nie było.

Jeśli to jedyny sposób aby się dziada pozbyć to trzeba to zrobić. Nie ma prawa zagrać ani minuty dłużej w naszych barwach.

jakoś nie podoba mi się rzucanie inwektywami w bądź co bądź zawodnika naszego Klubu. nie znasz go. nie wiesz jakim jest człowiekiem, a jedziesz z nim jak z największym wrogiem. weź trochę wyluzuj. Nie on sie zatrudnił, nie on się wystawia, nie jego wina że tak słabo się prezentując ma rozegranych 30 meczów.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 / 20:30 - przez Mosina - 31-07-2025, 11:40

Skocz do:

Browsing: 1 gości