Pierwsza połowa słaba, ale przynajmniej bez rażących błędów więc lepsza od tej z Cracovią. No i lekki zapach bramki się unosił dla nas, więc byłem dziwnie spokojny. Jeśli mamy mieć taką jakość po wejściu zawodników z ławki, to możemy mieć zawsze takie słabe pierwsze połowy. Dziś wygraliśmy zmianami. Bardzo, ale to bardzo podobało mi się jak presują nowi: Palma, Rodriguez, ale też Bentgsson. Mam wrażenie że tego Sousa i Wallemark nigdy nam nie dawał. Widać u nich zupełnie inną dynamikę w tym elemencie gry. No i dużo jeszcze w kwestii zgrywania się, ale będziemym mieć brazylianę, bo im piłka nie przeszkadza. Irytował za to Ali, nie pierwszy raz, on musi piłke przyjąć, poprawić, przejść i podać, ale do najbliższego więc w sumie może to zrobić od razu, wiec szybciej, i nie narażając się na głupie straty. Nie widziałem straconej bramki bo było "cały stadion za bary", ale ostatnie 10 min to nieporozumienie, zamiast uspokoić grę i w ten sposób zabić ten mecz, narażaliśmy sie na mnóstwo niepotrzebnych strat.
* Nieoczywisty MVP - Filip J, zrobił się z niego kawał grajka na tej pozycji
* Mouthino - klasa
* Palma prawie strzelił jak Sousa
* Ouma bardzo dobre wejście, myślę że jest szlifowany na treningach ale daje coraz więcej jakości
* Rodriguez - jak wcześniej, musi się zgrać
* Ali - zapalnik
* naprawdę niezłe wejście Fiabemy - szkoda że po tej super akcji nie było gola
* Szymczak - niech szukają mu klubu, wiem że coś tam dawał w pierwszych meczach ale on ma problem z piłką
* Pereira - to była jego asysta? To mu odpuszczam nijaki występ w pierwszej połowie
* i teraz mnie zjecie - potrzebujemy świeżej 9 jak tlenu, niech Papa odpocznie, fajnie że znowu strzelił gola, ale on nie utrzymuje tempa, odskakuje mu piłka i bardzo nam się przyda ale nie 90min w kazdym meczu co 3 dni
* co się stało Mrozkowi?
* Torcida późno przyjechała czy tyle ich wpuszcali? Szkoda że tak późno weszli
Uważam że będziemy mieć super ekipę, za kilka tygodni, szkoda że nie w najbliższą środę chyba że zdarzy się jakiś cud.
* Nieoczywisty MVP - Filip J, zrobił się z niego kawał grajka na tej pozycji
* Mouthino - klasa
* Palma prawie strzelił jak Sousa
* Ouma bardzo dobre wejście, myślę że jest szlifowany na treningach ale daje coraz więcej jakości
* Rodriguez - jak wcześniej, musi się zgrać
* Ali - zapalnik
* naprawdę niezłe wejście Fiabemy - szkoda że po tej super akcji nie było gola
* Szymczak - niech szukają mu klubu, wiem że coś tam dawał w pierwszych meczach ale on ma problem z piłką
* Pereira - to była jego asysta? To mu odpuszczam nijaki występ w pierwszej połowie
* i teraz mnie zjecie - potrzebujemy świeżej 9 jak tlenu, niech Papa odpocznie, fajnie że znowu strzelił gola, ale on nie utrzymuje tempa, odskakuje mu piłka i bardzo nam się przyda ale nie 90min w kazdym meczu co 3 dni
* co się stało Mrozkowi?
* Torcida późno przyjechała czy tyle ich wpuszcali? Szkoda że tak późno weszli
Uważam że będziemy mieć super ekipę, za kilka tygodni, szkoda że nie w najbliższą środę chyba że zdarzy się jakiś cud.