Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30
Tryb normalny
(03-08-2025, 12:20)Róża napisał(a): Rodriguez chyba nie da rady kondycyjnie zapieprzać 45 minut. Wczoraj fizycznie odstawał od reszty. Ja bym postawił na Alego.

– Joao Moutinho i Mateusz Skrzypczak, Timothy Ouma, Luis Palma oraz Pablo Rodriguez nieźle sobie do tej pory radzą. Widać, że Pablo i Luis dysponują dużym potencjałem i cieszę się, że zmiany pomagają drużynie. Jakość na ławce również przesądza o wynikach meczów i tak było w rywalizacji przeciwko Górnikowi – odpowiedział Frederiksen na pytanie TVPSPORT.PL

– Nie spodziewałem się, że będę mógł skorzystać z tych piłkarzy w pełnym wymiarze czasowym. Ci zawodnicy cały czas uczą się naszej filozofii, tego jak gramy. Jeśli poznają strukturę pressingu, to wystarczy im jeden sygnał i doskonale wiedzą, że coś zmieniamy. W tej chwili nie zdążyli się jeszcze wszystkiego dowiedzieć. Aczkolwiek moment, w którym będą mogli wybiec w podstawowej jedenastce nadchodzi i nastąpi niedługo. Bliżej tego jest Luis Palma, Pablo Rodriguez będzie jeszcze potrzebował około tygodnia, lecz w tym momencie spokojnie może zagrać 45 minut – dodał.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30 - przez PaddyValente - 03-08-2025, 12:40

Skocz do:

Browsing: lolas, Lukosbukos, Pho, Tucker, Wojciech, 8 gości