Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30
Tryb normalny
Jak dla mnie ten artykuł to jakiś zwykły clickbajt.  Sosua był na treningu i trenował indywidualnie.. Więc to, że raczej nie zagra można samemu wywnioskować po transmisji z youtub'a i nie trzeba do tego żadnych informacji z weszlo.  No i 80% artykułu to sprawa transferu, gdzie napisali, że ZEA daje 4,5 mln EUR i temat utkwił w martwym punkcie. No ale tyle to chyba my właśnie oczekujemy, a podobno nawet mniej

"- Dostał ofertę ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich, świetne warunki finansowe, przekraczające grubo milion euro rocznie. Żaden europejski klub nie zbliżył się do tej kwoty, to były propozycje na poziomie 500-600 tys. euro - powiedział Staszewski.

- Jak usłyszałem, Lech otrzymał ofertę na 3 mln euro, ale chce 4 mln euro. Czy Portugalczyk zagra z Crveną zvezdą? Mam wątpliwości - dodał

Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna...ech/276939"

"Staszewski twierdzi, że Lech nie dostanie pięciu milionów euro, o których dyskutowali kibice. Ale już cztery “bańki” są – jego zdaniem – realne. Podobne informacje podawał też dziś po południu Mateusz Borek. Trop, który wiedzie do ZEA, musi być zatem prawdziwy i na tyle mocny, że Sousa naprawdę może tam trafić"

To wszystko z weszlo. Przecież to się kupy nie trzyma.

Nemanja Radonjić nie zagra w dwumeczu. Henszel mówił coś o Arnautoviciu, ale mam wrażenie, że powtarzał serbskie źródła, które pisały, że jego występ jest pod znakiem zapytania, ale powinien się zjawić w Poznaniu. 

Z Belagradu ma być 900-1000 osób na trybunach.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30 - przez Icek - 2 godzin(y) temu

Skocz do:

Browsing: Antonio, Bonx82, elpatoo, galis, Lukosbukos, Tucker, Wojciech, 9 gości