Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30
Tryb normalny
(Dzisiaj, 09:43)Gugus napisał(a): Człowiek wczoraj wychodził ze stadionu z poczuciem dumy, przegrać po walce to nie wstyd i wystarczy wejść na forumek i jakby dostał obuchem. Jakbyśmy przegrali z Breidablikiem po jakimś tragicznym meczu.

W punkt.

To był mecz z przebiegu na typowe 2:2.

Oczywiście bolą proste błędy, które skutkowały wynikiem gorszym od gry. Dzisiaj można się zastanawiać, czy nie można było tego meczu rozegrać bardziej zachowawczo. Ale ja chcę jednak docenić, że wyszliśmy na ten mecz by go wygrać w kontekście bardzo ciężkiego rewanżu.

Głupio stracone bramki, brak nieco tego magicznego łutu szczęścia pt. jednak Mrozek broni pierwszego gola, a piłka nie przekracza linii bramkowej (swoją drogą jestem baaaardzo ciekawy kamery znad bramki, bo jakoś mam wrażenie, że mogło nie być gola).

Trochę farta z drużyną kalibru Crveny Zvezdy po prostu jest potrzebne, a wczoraj go nie dostaliśmy.

Intensywność gry, którą narzuciliśmy w pierwszej połowie zabiła nas w drugiej. Przypomniał mi się mecz z Jagą na Bułgarskiej za VdB. Wyglądało to pięknie, ale nie można w każdej niemal akcji grać wysokim pressingiem, bo potem oddychasz rękawami w drugiej połowie.

Kilka małych wniosków:
1. Cały czas Ishak za często schodzi i potem brakuje go na szpicy. On autentycznie przesadza ze schodzeniem niżej...
2. Za mało nas w polu karnym było jak już przechodziliśmy pod pole karne CZ
3. Rodriguez mam nadzieję, że będzie lepszym piłkarzem niż na razie pokazał
4. Trzeba było grać mixem długich wykopów i walki o piłkę w środku oraz rozgrywaniem od bramki

Żeby o czymkolwiek marzyć w rewanżu musimy zagrać jednak sposobem w Belgradzie. Ja bym się zamurował i grał z kontry. Wykopem od Mrozka i walką w fazach przejściowych.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30 - przez Pucenty - Dzisiaj, 10:09

Skocz do:

Browsing: elpatoo, 8 gości