Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30
Tryb normalny
(Dzisiaj, 10:09)Pucenty napisał(a):
(Dzisiaj, 09:43)Gugus napisał(a): Człowiek wczoraj wychodził ze stadionu z poczuciem dumy, przegrać po walce to nie wstyd i wystarczy wejść na forumek i jakby dostał obuchem. Jakbyśmy przegrali z Breidablikiem po jakimś tragicznym meczu.

W punkt.

To był mecz z przebiegu na typowe 2:2.

Oczywiście bolą proste błędy, które skutkowały wynikiem gorszym od gry. Dzisiaj można się zastanawiać, czy nie można było tego meczu rozegrać bardziej zachowawczo. Ale ja chcę jednak docenić, że wyszliśmy na ten mecz by go wygrać w kontekście bardzo ciężkiego rewanżu.

Głupio stracone bramki, brak nieco tego magicznego łutu szczęścia pt. jednak Mrozek broni pierwszego gola, a piłka nie przekracza linii bramkowej (swoją drogą jestem baaaardzo ciekawy kamery znad bramki, bo jakoś mam wrażenie, że mogło nie być gola).

Trochę farta z drużyną kalibru Crveny Zvezdy po prostu jest potrzebne, a wczoraj go nie dostaliśmy.

W sumie myślę bardzo podobnie, może z wyjątkiem tego, że bardziej zachowawcza gra mogłaby coś zmienić. Nasze babole, które zdecydowały o wyniku,  nie wynikały z tego, że zagraliśmy odważnie, ponieważ tam nie było odkrycia się, kontr itd. No i dwa z nich były w drugiej połowie, tej "ostrożniejszej".

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30 - przez Icek - Dzisiaj, 10:30

Skocz do:

Browsing: elpatoo, Moko, 6 gości