(Dzisiaj, 06:16)Skorpion napisał(a): Chodzi Ci o transparent,, Kosowo jest Serbii " a co Ci w nim się nie podobało? Nie będę Ci tu robił wykładu ale generalnie to jest tak jakby NATO nam zabrało Gniezno i okolice i pod groźba bombardowania utworzyło państewko utrzymywane tylko przez nich bo mieszka tam parę procent nie wiem Niemców np.
Skrzydłowi odjeżdżali Muthinio. Ishak nie miał siły na 90 minut. Dali co mogli.
No i błąd Joela jak kiedyś Kikuta. Odjebal maniane i teraz możemy się tylko zastanawiać co by było gdyby. Może jakby był Carstensem. Ale nie ma.
3:1 zamyka temat? Niekoniecznie w pierwszej połowie Serbowie nas zlekceważyli i to jest nasza szansa w rewanżu.
w sumie to nie wiem do kogo to piszesz ale może do mnie.
nie - nie nawiązywałem do transparentu, tylko do samego faktu grania z drużyną wspieraną przez putinowskie petro-dolary.
transparent, znam historię i nie chcę się w to mieszać, bo to samo (no prawie ale chodzi mi o zasadę) co stało się z Kosowem, stało się później z...Krymem? Następnym razem napiszemy "Крым – это Россия"? Takie rzeczy "pod pretekstem" dzieją się od wieków na całym świecie, i naprawdę trzeba być bardzo ostrożnym. Już pomijam że wcale się nie zdziwię jak nam zamkną trybunę za ten incydent, warto?