13-08-2025, 04:27
(12-08-2025, 23:29)Skorpion napisał(a): Wiesz co Niels wypierdalaj. Dałem Ci kredyt zaufania. Zrobiłeś mistrza super. Wierzyłem w Ciebie a Ty kurwa wypuszczasz na boisko tego śmiecia jebanego fiabema to już kolejny mecz gdzie ta kurwa jest na boisku i nic nie gra. Nie wiem miałeś zadanie w grze graj w równowadze? Jak można być tak.. i wpuszczać ta pizdę na boisko i jeszcze ten Ouma kurwa mać. Nie idzie patrzeć na grę murzyna. Nic kurwa strata za stratą. Dla Muthinio lm to za wysokie progi. Nie wiem czy zarząd zawalił czy kto ale nie byliśmy na to gotowi. Na osłodę dostaliśmy remis. Zakończyła się nasza przygoda w lm za tydzień wpierdol w LE i wracamy do kopania się po czołach w LKE i lidze. Oby jak wrócą nasze gwiazdy było jeszcze o co grać. A nie bohatersko walczyć o czwarte miejsce. Transfery na już!
Nie udzielam sie za czesto ale przesadziłeś. Trener gra tym co ma. Musiał zrobić zmiany a że na ławce miał tego nieudacznika to go wprowadził. Może ktoś by strzelił, piłka by sie odbila od niego i wpadla do bramki. Fakt, trener ciągle w niego wierzy ale zeby kazać temu gościowi wypierdalać tylko dlatego że rotował dzisiaj tym co ma... Mamy dwoch zajebistych piłkarzy tylko że nie mozna na nich spojrzec bo są kontuzjowani, no i Sousa bez ambicji idący do ligi top5... a nie czekaj... Dla mnie rewanż pokazał ze nie jest tak źle. Po prostu nasi najlepsi gracze, podstawa składu sie połamała. A ławke mamy taka jaką mamy. Genk jest do przejścia.