Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LE (play off): Lech Poznań - KRC Genk, 21.08.25 20:30
Tryb normalny
Nie no nie mówmy że nic się nie stało. 1:5 u siebie to my od 22 lat nie dostaliśmy, a graliśmy w międzyczasie z lepszymi ekipami niż Genk. Do tego z przebiegu gry to tu mogło być jakieś 2:8 albo i gorzej.

Słabość słabością, kontuzje kontuzjami, ale taktyka została nie tylko źle dobrana (co się zdarza), ale co gorsza nie została skorygowana po 30minutach (co nie powinno mieć miejsca). Do tego trener wg mnie nie wystawił, z sobie znanych powodów, najlepszych dostępnych zawodników, na najbardziej im odpowiadających pozycjach.

W obronie jest dramat - tracimy średnio ponad 2 bramki na mecz. Sztab do tej pory nie potrafi temu zaradzić. Połowa tych goli idzie w dużej mierze na konto dwóch zawodników, z których jeden ciągle gra w pierwszym składzie, mimo że są inne opcje.

Też mam nadzieję że jeszcze będzie przepięknie.
Obrońmy wreszcie po ponad 20 latach ten tytuł i zajdźmy daleko w LKE.

Chociaż tak naprawdę wg mnie główna nagroda jest (przy dobrych wiatrach) do zebrania po sezonie 26/27 (i kolejnych). I jeśli Polska skończy na 10 miejscu po tym sezonie, to na ligę 26/27 władze muszą się spiąć jak nigdy. Chociaż konkurencja będzie wściekła, jeśli stawką będzie gwarantowana LM.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LE (play off): Lech Poznań - KRC Genk, 21.08.25: 20:30 - przez pacal - 22-08-2025, 01:29

Skocz do:

Browsing: 1 gości