Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LE (play off): Lech Poznań - KRC Genk, 21.08.25 20:30
Tryb normalny
Może być pięknie ale nie musi, optymizmu to ja na razie nie widzę. Nawet światełek nie widzę. Gracze kontuzjowani może i wrócą i będą zdrowi ale ich forma to jedna wielka niewiadoma. Można wyeliminować takie tragiczne błędy? Pewnie można jak przyjdzie pewność siebie która przyjdzie wtedy gdy zaczną się zwycięstwa a te gdy przyjdzie ta mityczna świeżość. Nowi zawodnicy? Może i przyjdą (jakoś nie wierzę w ich jakość) ale pamiętajmy że mamy takich ananasów jak Szymczak, Fiabema czy Andersson którzy nie wiem co w tym klubie jeszcze robią. Jest Niels który jest jakby zabetonowany w tym wszystkim lub nie potrafi sprzedać swojej wizji bo konflikt z Bartkiem powinien być już dawno rozwiązany. Na wielu płaszczyznach na razie jest burdel. Pytanie jak atmosfera. Na razie cisza oby chociaż tu było dobrze. Czy będzie pięknie? Być może ale historia pokazuje co innego a że nic nowego i przełomowego nie pojawiło się to ja jestem dość sporym pesymistą.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kwal. LE (play off): Lech Poznań - KRC Genk, 21.08.25: 20:30 - przez Zabal - 22-08-2025, 08:02

Skocz do:

Browsing: 1 gości