27-08-2025, 14:54
Mam trochę inne zdanie na temat jakości choćby takiej Crveny, oczywiście jest lepsza i niedawny dwumecz pokazał, że z pełnym składem i lepszą formą mogło potoczyć się różnie więc aż tak nie odstajemy od choćby Ligi Europy. Dla mnie istotne są przygotowywania, im wyższy ranking tym później wychodzimy do gry i możemy się inaczej przygotowywać. To co polskie kluby mają obecnie nie sprzyja graniu z lepszymi.
Do tego można w idealnym świecie założyć, że o transfery lepszych piłkarzy może być łatwiej gdy mają pewność gry w pucharach a nie granie w kilku rundach eliminacji.
Wydaje mi się, że polskie kluby na razie idą dobrą drogą a zakładam, że LM, LE będzie miał jeden zespół a pozostałe nadal w LKE(dojdzie 5 zespół) to może te punkty też tak nie odjadą.
Do tego można w idealnym świecie założyć, że o transfery lepszych piłkarzy może być łatwiej gdy mają pewność gry w pucharach a nie granie w kilku rundach eliminacji.
Wydaje mi się, że polskie kluby na razie idą dobrą drogą a zakładam, że LM, LE będzie miał jeden zespół a pozostałe nadal w LKE(dojdzie 5 zespół) to może te punkty też tak nie odjadą.