(29-08-2025, 14:26)Skorpion napisał(a): Kolega pomylił jeden fakt ale tradycyjnie zamiast skupić się na merytorycznej wartości posta tylko to jest wypominane.
1 z 3 zarzutów o wpadki jest kompletnie nietrafiony, bo dotyczy poprzedniego trenera. Wskazywanie tego to niemerytoryczne "czepianie sie"? Ciekawe...
Dobra, to ja się ciesze że Niels zdobył z Lechem mistrzostwo i doszedł do 1/4 LKE. I nawet sie nie waż "czepiać o nieistotne szczegóły" że to było za van den Broma!
A tak na powaznie, Niels zdobył mistrza, zaliczył 1 poważną wpadke w PP (która przynajmniej w równym stopniu idzie na konto samych piłkarzy) i planowo odpadł z CL I EL. Osiagniecie zdecydowanie przewyższa dotychczasowe wpadki.
Jak mu pójdzie w LKE i w tym sezonie zdefiniuje jego spuściznę w Lechu. Przypomnę ze do tej pory prawie nikomu po zdobyciu tytułu nie udało sie utrzymać wysokiego poziomu.
(29-08-2025, 14:51)Skorpion napisał(a): Na tą chwilę jak masz do wyboru Szymczaka i fiabeme ( nie ma Papy) to z marszu powinien grać ten pierwszy. A nie odpad nie wiadomo skąd.
To jest tylko twoja opinia, a nie fakt. Ja po wczorajszym "popisie" Szymczaka nie chcę go oglądać na boisku przez dłuższy czas. Tak jak miesiąc wcześniej nie chciałem oglądać Fiabemy.