12-02-2025, 00:57
(11-02-2025, 22:15)strzelisty jupiter napisał(a): Dobra, prześwietliłem trochę gościa. Ja bym nie powiedział że ogór. Z tych 13 kast dla Leuven w Belgii 4 z karnego. Obejrzałem każdą budę - strzela z prawej, z lewej, głową, sam na sam, z piłki sytuacyjnej. Lis pola karnego, styl Ishaka, typowa dziewiątka.
Od czasu drugiej ligi francuskiej, gdy kopał dla Clermont, strzelał w meczach z: Lens, Lorient, Nancy.
Dalej dla Tondeli przeciw klubom: Santa Clara, FC Porto (2 kasty!), Famalicão, Boavista, Maritimo, znowu Santa Clara, Vitória Guimarães (2 sztuki), Moreirense (3 sztuki), znów Famalicão, ponownie Boavista, Belenenses.
Później dla Bragi przeciw: Moitense, Portimonense, Ludogorcowi Razgrad, Famalicão.
Następnie dla Teneryfy (Segunda) w spotkaniach z: Ibizą (2 razy), Realem Sociedad, Fuenlabradą, Lugo, Gironą.
Dla wspomnianego Leuven w meczach z: Oostende, Charleroi (2 bramki), Zulte Waregem (hattrick), Eupen (2 w sieci), Gent, Cercle Brugge, Francs Borains, Seraing, Kortrijk, Westerlo (2 budy).
W Stanach jedno celne trafienie przeciwko Charlotte.
Dla Sportingu Gijon (Segunda) w meczach z: Mirandes, Cartageną.
Wreszcie grając w barwach Famalicão przeciw: Estreli Amadora, Gil Vicente.
Czuję, że będziemy za nim tęsknić po sezonie. Ale się okaże.
jeżeli będziemy tęsknić to znaczy że się sprawdził, niech to będzie przynajmniej taki czas jak Kownackiego. 2-3 mecze dzięki niemu wygrane. do tego dochodzi możliwość grania na 2 napastników, tutaj Kownaś miał przewagę bo mógł grać także na skrzydle - ehhh nie mogę przeboleć że wtedy go nie wzięli, serio - super głupota. Ale było - minęło.
A jak się sprawdzi - to nie jest powiedziane że nie będzie można go wykupić.
Poziom kasy na pensje pokazuje poważne podejście do tematu Zarządu, i tutaj duży plus dla Rutków.