13-09-2025, 11:34
(13-09-2025, 00:46)galis napisał(a): u nas wolne elektrony błąkające się po boisku
Mamy pół składu kolorowych z pierwszej lepszej łapanki to mamy taki efekt, wygranie meczu w ekstraklasie to nie jest skomplikowana i trudna do wykonania robota, wystarczy:
(13-09-2025, 00:46)galis napisał(a): Wygrała Drużyna która bardziej chciała wygrać i była lepiej zmotywowana i żądna walki.
u nas z tą motywacją jest po prostu chujnia, Niels coś nie ogarnia, zaczyna sam się motać, ma zlepek piłkarzy ale nie ma DRUŻYNY. Zero walczaków, nawet Ishak, który zawsze takim był wczoraj po prostu wyglądał na "zmęczonego".
Mrozek akurat wczoraj dobrze bronił, meczu nie wybronił, ale uchronił przed kolejnym spektakularnym wpierdolem.
----------
Nie wiem czemu ale spłynęła po mnie ta przegrana, może przez Zagłębie, które jest dla mnie po prostu nijakie/obojętne, praktycznie jedyny wkurw to jak widzę takich pajacyków jak Moutinho, który dostał delikatnie w ramię czy tam w klatkę a ta pizda trzyma się za ryj jakby bombę od pudziana dostał, zwykłe frajerstwo.