Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Raków Częstochowa - Lech Poznań, 24.09.2025 18:45
Tryb normalny
Szkoda że nie ma w tej ekipie polaka. Ostatni czyli Salamon czy Bednarek zostali odesłani i można twierdzić że długofalowo nie zatrudnia się u nas piłkarzy z charakterem. Tak obserwuję reakcję naszych piłkarzy czy na kartkę czy podania Joela czy nawet karnego to jesteśmy tak miałcy że aż dziw bierze. Nawet gdy ktoś ostrzej wejdzie w naszego to nie ma takiego doskoku. Jakby nie zależało mi na zdrowiu mojego kolegi. Nie można oczywiście wyciągać zbyt pochopnych wniosków ale ja takie miękkie zachowania odbieram jednak jako brak 100% zaangażowania. Może jest 95% ale nie 100. Takiej woli walki, takiego pazura i takiego wewnętrznego poczucia niesprawiedliwości, wkurwu, złości. Nie jestem za pokazówkami w stylu kopania w bidon czy walenia ręką w murawę ale jednak w Jagiellonii czy Legii widzę w oczach taki głód i chęć zwycięstwa ale przede wszystkim pokazania że jest się lepszym. U nas jakoś tak za grzecznie. A przecież presja to również element całej tej układanki i czasem to detale decydują kto na końcu wygra gdy stawka jest dość wyrównana.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Raków Częstochowa - Lech Poznań 24.09.25 - przez Zabal - 26-09-2025, 08:30

Skocz do:

Browsing: 2 gości