Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: GKS Katowice - Lech Poznań, 05.10.2025 17:30
Tryb normalny
typowy mecz ligowy gdzie liczą się 3 pkt. szkoda że nie udało się go zamknąć drugą bramką. wiem że są takie przepisy ale  dla mnie to była ręka w polu karnym.
Nie wiem jak można tak fajnie sobie wypracować sytuację (Agnero Ouma) i strzelić prosto w obrońcę. Ale ogólnie dobre zmiany, Ismaheel daje nam mnóstwo jakości i gry do przodu.
Najgroźniejszy strzał po rykoszecie Skrzypczaka - co on ma pecha do takich interwencji. Dobrze Gumny co cieszy, Joel po wejściu niby ożywienie ale jakoś wszystko ostatecznie niechlujnie. Ogólnie lepszy zespół (skład) strzeliłby po tych zmianach bramkę.
Osobne słowo o Arysie, mam wrażenie że wszystko gwizdał po naszych próbach przejęcia piłki, a w drugą stronę dawał kartki. taki sędzia co nie trzyma poziomu i bardzo nierówno sędziuje. jeszcze brakowało żeby zagwizdali nam karnego po dotknięciu przez Lismana.
xG na remis więc dobrze że udało się dowieźć to zwycięstwo. Druga połowa zbyt defensywna, to igranie z ogniem.
18 pkt, 3 pkt straty do Jagi przed meczem Górnika i tyle samo co Cracovia przez niektórych okrzyknięta już kandydatem na mistrza. Nie jest źle znaczy
--------------------------------
zapomniałbym - nie podobało mi się że Fiabema został odstawiony ostatnio od składu. co by nie powiedzieć - zrobił nam 30% punktów

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: GKS Katowice - Lech Poznań, 05.10.2025 17:30 - przez Mosina - 05-10-2025, 19:53

Skocz do:

Browsing: 1 gości