Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: GKS Katowice - Lech Poznań, 05.10.2025 17:30
Tryb normalny
jeszcze parę słów o Lismanie, wiem że powinien grać w Wieczystej, ale ostatecznie gra u nas. On jest zaprogramowany na prowadzenie piłki i patrzenie tylko na nią. nie podnosi głowy co uważam że dyskredytuje go jako zawodnika na wyższy poziom. nawet jak może rozegrać to czeka aż zbiegnie się trzech obrońców i wtedy idzie do linii i w drybling. szczytem była sytuacja dziś w polu karnym, gdyby popatrzył to Ishak mu pokazywał "zagraj" - stał 5 m od niego kompletnie sam.

(05-10-2025, 20:19)galis napisał(a): Jutro, ma spokojnie i bez emicji obejrzę jeszcze ten mecz. Chcę zobaczyć czy nasze granie od tyłu z udziałem Mrozka to element kontrolowanej gry czy szukanie chooja do doopy - dziś wydawało mi się że to drugie

to jak popatrzysz to powiedz czy widzisz to samo. Mrozek jak dostaje piłkę a drużyna przeciwna wychodzi z pressingiem, czeka, czeka, aż się zamkną wszystkie opcje do podania, czeka jeszcze aż zawodnik pobiegnie do niego. nie wiem co ma to przynieś, bo już nie ma gdzie podać i albo wrzuca kogoś na konia, albo wypieprza w aut. marzy mi się bramkarz który tak gra nogami że jest ostatnim obrońcą.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: GKS Katowice - Lech Poznań, 05.10.2025 17:30 - przez Mosina - 05-10-2025, 20:52

Skocz do:

Browsing: 1 gości