Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Pogoń Szczecin, 19.10.2025 14:45
Tryb normalny
(20-10-2025, 13:57)Róża napisał(a): No ale co on ma powiedzieć. Jest pod obstrzałem od grudnia zeszłego roku po chwilę obecną. Czy na przykład: Mrozek nie daje tyle, co w zeszłym sezonie lub: musimy kupić lepszych obrońców niż Douglas ze Skrzypczakiem razem wzięci albo: Jagiełło zawalił 2 bramy a Ouma nie pomógł  - będzie dobrym tłumaczeniem. A może: jestem bankowcem  i nie znam się na piłce  tylko fuksem i dzięki pomocy niebios wygrałem 2 razy ligę, więc nie pytajcie mnie o obronę - będzie lepszym wytłumaczeniem?

XD tak zawsze jak się uda to zasługa niebios, nie ma w tym krzty zasługi trenera, a jak idzie gorzej to wina trenera. Big Grin Dla mnie Niels z ekipą to najlepszy skład trenerski od czasów Skorzy, a i wcześniej trzeba byłoby się dawno cofnąć. Więc nie przesadzałbym i mu zaufał. Stara się rotować i widać, że patrzy długoterminowo, żeby utrzymać tę grupę piłkarzy co ma pod formą. Wyciągnął ich z dołka w który wpadli i fajnie zaczyna ich budować. 

Okej, nie jest tak super jak w Jadze, ale bez porównania lepiej niż w Legii czy Rakowie. A też trzeba wziąć pod uwagę, że jak tłumaczy na konferencjach: Lech ma grać w określony sposób i stara się to realizować. Mega szkoda braku Murawskiego, bo ewidentnie w tej taktyce musi być ktoś taki, a jak widać ani Kozubal ani Gisli nie dają tam rady.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Pogoń Szczecin, 19.10.2025 14:45 - przez Kefas9494 - 20-10-2025, 18:31

Skocz do:

Browsing: 1 gości