Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Pogoń Szczecin, 19.10.2025 14:45
Tryb normalny
Pisałem już prze startem rundy, gdy padały tutaj głosy, że nasza obrona teraz będzie hoho, że ja absolutnie nie podzielam tych głosów i mam sporę obawy. Skrzypa mnie nie przekonuje i jestem zdania, że jest on po prostu przereklamowany, nie wspominając o tym, że totalnie nie widzę w nim cech przywódczych, tak ważnych na tej pozycji. Siłą Jagi absolutnie nie była gra obronna. Gdyby mieli obronę, "jak należy", to walczyliby za nami o mistrza. Po 11 kolejkach poprzedniego sezonu mieli o jedną bramkę mniej straconą, niż my obecnie.

Gdy na to nałoży się brak Murasia, to mamy to, co mamy. Douglas to nie jest tym czyszczącego penera. Nasze obecnie szóstki podobnie. Druga bramka w niedzielę jest tego kwintesencją. Ich czarny powinien być przetrącony na starcie. Mam trochę skojarzenia z bramką, która wbiło nam kiedyś Podbeskidzie, gdzie Puchacz biegł za gościem przez pół boiska i nie mógł go dogonić...

Priorytetem transferowym jest dla mnie obecnie stoper w prawdziwego zdarzenia. Lider defensywy. Cholera wie, co będzie z Murasiem po tej kontuzji, Więc tutaj następna pozycja na musiku, a biorąc pod uwagę., że Oumy zaraz nie będzie, to bez porządniejszego sypnięcia groszem na transfer i/lub kontrakt się nie obędzie, bo będziemy kończyli sezony z bilansem bramkowym 80:62.....

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Pogoń Szczecin, 19.10.2025 14:45 - przez Icek - 21-10-2025, 16:29

Skocz do:

Browsing: 1 gości