23-10-2025, 23:22
(23-10-2025, 22:57)Luqu napisał(a):(22-10-2025, 22:09)galis napisał(a): to ze coś wydarzyło się z Resovią nie musi się powtórzyć na Giblartarze, po drugie tam było siedem zmian a my tutaj oczekujemy czterech, max pięciu, po trzecie w LKE masz możliwość aż pięciu zmian więc w razie niemca masz łatwą możliwość powrotu do ustawień fabrycznych a po czwarte to w przeciwieństwie do meczu z Resovią jutrzejszy wynik lata mi koło Wacława - niedzielny już nie
Ja to pozdrawiam tych wszystkich, którzy chcieli 100 zmian w podstawowej 11, a nawet Bąkowskiego w bramce. Jakby Lechowi kibicowali od wczoraj.
Niestety, KOLEJNY RAZ się to stało.
a tam od razu optymistów... chciałem czterech, pięciu zmian by zobaczyć Zmienników, przecież po to zostali sprowadzeni by ogrywać się w meczach o mniejszą stawkę a ten mecz taki dla mnie był. To że nieudacznicy wronieccy naściągali szrotu to nie moja wina. Jestem realistą - już w wakacje pisałem, że Majster został rozmieniony na drobne bo wronieccy zwyczajnie nie umieją zarządzić sukcesem.
Warto wiedzieć jakie ma się karty a ten mecz pokazał że mamy same blotki w odwodzie. Dlatego trzeba sobie odpuścić Puchar Biedaków i szybko wymiksować się z PP. w przeciwnym razie czeka nas środek tabeli.
W tym meczu uzewnętrznił się nasz mental; po dymanym karnym i wyrównaniu cała nasza chęć na wygraną sprowadziła się do dostarczenia piłki do środka boiska by wznowić grę - później chciało się już tylko amatorom. O meczu nie ma co pisać bo po pierwsze żadnych pozytywów a po drugie "nie stać Nas" kadrowo na grę w Pucharach.
Ciekawe czy jest jakaś gwarancja na tego Agnero, kuźwa kupili w panice Gościa i próbowali wmówić że to Perła z potencjałem. Serio? 22 letni gość to zawodnik z potencjałem? W wieku 22 lat to już z grubsza wiadomo czy zawodnik pachnie. Pół roku starszego Szymczaka który zrobił dużo lepsze liczby w lepszej lidze odpalili (oczywiście słusznie) bo już nie ma potencjału. Ktoś to kupił?
Dobrej nocy i wszystkie pozytywne myśli na Warszawę