Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lincoln Red Imps - Lech Poznań, 23.10.2025 21:00 LKE
Tryb normalny
Tylko z tym drugim garniturem to wg mnie lekkie przesadzanie. Czy Skrzypczak to drugi garnitur? Podobny poziom jak (stety niestety) Douglas. Czy Moutinho to drugi garnitur? Raz gra on raz Gurgul. Leo regularnie gra, zresztą wszyscy apelują, żeby on grał w podstawie. Czy Pablo to drugi garnitur? Chyba była ogólna zgoda, że po dobrym meczu z Pogonią powinien zagrać. Razem z Ouma i Mrozkiem to sześciu zawodników. Z rotacji to realnie pięciu zawodników (w tym ponoć Gisli i Agnero z ogromnym potencjałem, Monka który jak grał to grał dobrze i Gumny z setką występów w Bundeslidze).

Plus w drugiej połowie to już była galowa jedenastka. Dla mnie winę ponoszą głównie zawodnicy, którzy poczuli się jak na wakacjach. Ale oczywiście trener nie jest bez winy, bo po takim czasie powinien wiedzieć, że grupa jest taka, że jak nie walnie pięścią w stół to jest zbyt wielkie Bajlando i kolonia zamiast wyjazdu na mecz o 400 tysięcy euro.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lincoln Red Imps - Lech Poznań, 23.10.2025 21:00 LK - przez Kefas9494 - 24-10-2025, 17:54

Skocz do:

Browsing: 1 gości