Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Legia Warszawa - Lech Poznań, 26.10.25 20:15
Tryb normalny
@Kefas9494

Ja sam w wątku meczowym na samym początku napisałem, że nie mam zamiaru roztrząsać, po kogo stronie jest większa wina. Czy po stronie trenera, czy zawodników, ponieważ absolutnie uważam, że każdy zagrał tragicznie, z resztą zrecenzowałem każdego, albo prawie każdego z osobna i to nie tylko za wczorajszy mecz.

Jednak to trener odpowiada za strategię na dany mecz, motywację, dobranie zawodników do przećwiczonych schematów, ocenę przydatności zawodników na podstawie treningów i dotychczasowych występów itd itd. I tutaj sztab po prostu się skompromitował, ponieważ znakomita większość z pierwszej 11-ki nie spełniała ostatnich kryteriów indywidualnych, a o schematach nie mogło być mowy, ponieważ oni praktycznie ze sobą nie grali do tej pory. Tłumaczenie Nielsa, że Ishak musiał sobie odpocząć jest śmieszne,  jeśli spojrzymy na obronę z czwartku, która została wymieniona w całości, a na środku szeryfował zawodnik w totalnym odwrocie w tym sezonie....

Niels zachował się jak wuefista ósmej klasy, który kazał dobrać się zawodnikom w jedenastki i rzucił im piłkę, żeby grali "jak najlepiej się da". No to Janek zagrał na środku w obronie z Michałem, bo razem siedzą w ławce na biologii...

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Legia Warszawa - Lech Poznań, 26.10.25 20:15 - przez Icek - 25-10-2025, 13:10

Skocz do:

Browsing: 1 gości