02-11-2025, 18:14
Posrac się.mozna od patrzenia na szybkość z jaką gramy w piłkę. Zacznijmy od tyłu, Mrozek kolejny występ, gdzie kołek jakikolwiek z okręgówki też by skończył z dwoma bramkami. Może nawet z jedną. Bardzo słaby występ. Obrona? Nie istnieje u nas, dobrze że Motor zadowolił się 0-2 i nie grał dalej odważnie, bo by kompromitacja jeszcze większa była. Pomoc. Tu nie wiem, musiałbym jeszcze traz to obejrzeć, bo ciężko mi ocenić. Za to atak, tak, tu coś napiszę. Ishak walka jak zawsze na poziomie, ale poza tym to dziś drewno jak Agnero czy Fiabema, wszystko źle przyjęte, wszystko źle zagrane. Ale dobrze ze mu następców sprowadzili, obaj z potencjałem, jak weszli obaj to aż wióry leciały. Ja pieprzę ich obu, do rezerw się nie nadają.
I za to podziękowania dla trenera. Nic już nie ogarnia, spalił wszystkich z ławki, dał im grać w niektórych meczach wszystkim razem, gdzie nie miał już kto przykryć ich kalectwa. Nie widać postępu u nikogo! Biegamy mniej, biegamy przede wszystkim dużo wolniej. Zero pomysłu na grę. Zero reakcji, regres w grze zamiast postępu. Owszem, mecze jak na Gibraltarze czy w Słupsku to powinni bez trenera wygrać, ale ten też nie pomaga, a wręcz szkodzi. Mecz z Rapidem, ok, a pamiętacie kiedy ostatnio był jakiś dobry?
Palma, uciekaj stąd jak najszybciej, jedyny który chce grać w piłkę, chce strzelać, chce wygrywać. Uciekaj zanim zrównają cię do poziomu reszty. Oj ciężko się utożsamiać z tymi nazwiskami, trener też rozmywa swój sukces z maja. Szkoda.
I za to podziękowania dla trenera. Nic już nie ogarnia, spalił wszystkich z ławki, dał im grać w niektórych meczach wszystkim razem, gdzie nie miał już kto przykryć ich kalectwa. Nie widać postępu u nikogo! Biegamy mniej, biegamy przede wszystkim dużo wolniej. Zero pomysłu na grę. Zero reakcji, regres w grze zamiast postępu. Owszem, mecze jak na Gibraltarze czy w Słupsku to powinni bez trenera wygrać, ale ten też nie pomaga, a wręcz szkodzi. Mecz z Rapidem, ok, a pamiętacie kiedy ostatnio był jakiś dobry?
Palma, uciekaj stąd jak najszybciej, jedyny który chce grać w piłkę, chce strzelać, chce wygrywać. Uciekaj zanim zrównają cię do poziomu reszty. Oj ciężko się utożsamiać z tymi nazwiskami, trener też rozmywa swój sukces z maja. Szkoda.