03-11-2025, 10:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2025, 11:03 przez strzelisty jupiter.)
Chore. A najbardziej winni i tak zawsze Rutkowski i Rząsa. Każdemu trenerowi sklecają kadrę, gdzie kilku notorycznie kontuzjowanych. Normalnego napastnika to już w ogóle nie można się doprosić. Jakieś wynalazki z niby potencjałem. Mieli już Fiabemę niby z potencjałem, to zamiast kolejnego wziąć kozaka z liczbami wzięli następnego niby z potencjałem. Cyrk na kółkach.
A na koniec jeszcze Rutkowski śmie szantażować na spotkaniu z kibicami, że jak coś się tam nie uda w pucharze pasztetowej to wrócimy do piłkarskiej żenady, bo finansowo poszli za grubo. Tylko idiota kupi napastnika niby z potencjałem, który jest loterią czy się sprawdzi, za grube bańki. Przepala bejmy i zdziwiony że ma kadrę jaką ma. Już dawno nie leci z nami pilot.
A na koniec jeszcze Rutkowski śmie szantażować na spotkaniu z kibicami, że jak coś się tam nie uda w pucharze pasztetowej to wrócimy do piłkarskiej żenady, bo finansowo poszli za grubo. Tylko idiota kupi napastnika niby z potencjałem, który jest loterią czy się sprawdzi, za grube bańki. Przepala bejmy i zdziwiony że ma kadrę jaką ma. Już dawno nie leci z nami pilot.