Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Motor Lublin, 02.11.2025 14:45
Tryb normalny
(03-11-2025, 11:54)strzelisty jupiter napisał(a): Kogo byś wczoraj wpuścił z ławki jeśli nie tych, którzy weszli? Dziwnym trafem ani słowem nie zająknąłeś się o Agnero, który moim zdaniem daje jeszcze mniej niż ten wyśmiewany Fiabema, a który był twoim zdaniem dobrym ruchem gdy tu przychodził na początku września. Tak. Fiabemy też nie powinno tu być.
Więc kogo byś wpuścił? Na ławce byli jeszcze Gisli, Moutinho, Mońka, Bąkowski i Skrzypczak. Frederiksen dał na boisko całą ofensywę, jaką dysponuje.
Z ofensywnych lub względnie ofensywnych - Dudek, Gmur, Barański, Jakóbczyk i Antczak zagrali wczoraj od 16:00 w Bydgoszczy mecz ligowy z Zawiszą.

Napisałem jasno i wyraźnie cały akapit  o tym, że tych dwóch zawodników nie powinno być na ławce i kto mógłby być w ich miejsce na ławce, a Ty mi wymieniasz gości z ławki i pytasz, kto powinien wejść w ich miejsce na boisko? Czytasz Ty w ogóle to, co ktoś napisze i to, co odpisujesz? 

Zagrali w rezerwach? Super odkrywcze. Jeżeli ich Niels nie wziął do pierwszej drużyny, tylko woli stawiać na Fabiemę albo Gumnego, to co mieli w tą niedzielę robić, jeśli nie zagrać w rezerwach? Dla jasności, bo nie mam zamiaru więcej tłumaczyć. Gumnego anie Fabiemy nie powinno być nawet na ławce rezerwowych i każdy młody wzięty w ich miejsce byłby lepszym rozwiązaniem. I to wcale nie jest uwaga do wczorajszego meczu, tylko to powinno się stać dużo wcześniej. A to, że Fabiema dostaje tyle szans, to jest jakieś totalne nieporozumienie i niestety, ale Niels sam się pogrąża stawiając na niego i grając tym samym na emocjach kibiców, ponieważ sam go wiele razy broniłem, ale nie jestem w stanie znaleźć uzasadnienia dla tych ruchów. Przecież Gumnego ktoś po tych "gościnnych" treningach u nas zatwierdził. Nie wierzę w to, że Niels nie miał tutaj nic do gadania. To, że dostał od razu kontrakt na dwa lata to jeszcze inna bajka i kamyczek do ogródka kogoś innego...K...wa. Facet od DWÓCH lat nie grał tylko się operował i rehabilitował, a nawet będąc w swoim primie, niczym szczególnym się w tej Bundeslidze nie wyróżniał. 

Agnero do wczoraj miał u nas rozegrane w sumie 206 minut. Fabiema prawie 1500.....Już wiesz, dlaczego nie napisałem, że powinien on zostać odstawiony, czy trzeba dodatkowych tłumaczeń?

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Motor Lublin, 02.11.2025 14:45 - przez Icek - 03-11-2025, 12:45

Skocz do:

Browsing: 2 gości