Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Motor Lublin, 02.11.2025 14:45
Tryb normalny
Nie. Biorąc pod uwagę, co piszę od kilku postów, to Twoje pytanie pozostanie bez odpowiedzi, ponieważ w żadnym miejscu nie padła z mojej strony sugestia, że którykolwiek  z młodych miałby się okazać receptą. W dodatku nie wiadomo, na co ta recepta miałaby być wystawiona. Napisałem jasno i wyraźnie, nie tylko dzisiaj, że oni po prostu nic nie dają drużynie, więc postawienie na JAKIEGOKOLWIEK młodego byłoby w tej sytuacji dobrym rozwiązaniem, a nie receptą...

Ale widzę, że nie rozumiejąc, o czym piszę, próbujesz koniecznie ciągnąć dyskusję, próbując polemizować z moim stanowiskiem. Nie ma sprawy. Aby dyskusja miał sens, to odpowiedz,  co do którego zawodnika z naszej akademii jesteś przekonany, że dalsze stawianie na Fabiemę i Gumnego ma większy sens, niż danie mu szansy, ponieważ wspomniana dwójka i tak da więcej drużynie na już, a wskazany przez Ciebie młody nie rokuje również na przyszłość. 

Co do tego, że Fabiema nie rokuje, chyba się zgodzimy. Jeśli chodzi o Gumnego, to jak dla mnie ta runda jest dla niego stracona i powinien dochodzić do sprawności w rezerwach, więc go nie skreślam, ale moje obawy są takie, że z niego już pożytku nie będzie.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Motor Lublin, 02.11.2025 14:45 - przez Icek - 03-11-2025, 13:35

Skocz do:

Browsing: 1 gości