Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE
Tryb normalny
@Kleju
"Ważniejszy mecz w tym tygodniu w niedzielę, tam interesuje mnie już tylko zwycięstwo."

Nie chodzi o to, że ten mecz jest mało ważny? Ok. Ale jest mniej ważny, zgodnie z powyższym.

Takie padły słowa. Ktoś się źle wyraził,. czy ktoś źle zrozumiał.? "Ważniejszy" to raczej proste słowo i tutaj ciężko mówić o jakiejś dowolności interpretacji. Co ma do tego, jakie szanse są w tym, czy w tym meczu?. Zgodnie z Twoim powyższym tłumaczeniem, to najważniejszy mecz graliśmy na Gibraltarze, no bo wynik miał być możliwy tylko jeden, a najmniej ważny ostatnio w Warszawie, albo w Poznaniu z Jagą.

Piszesz też o położeniu w lidze. Biorąc pod uwagę naszą sytuacja w LKE, to śmiem twierdzić, że w przypadku porażki dzisiaj, ciężej nam będzie wejść do TOP24, niż odrobić stratę do lidera na koniec sezonu w lidze w przypadku porażki w Gdyni. Dzisiejszy mecz nie byłby taki ważny, gdyby nie wpadka na skale....

EDIT: Widzę, że @Marcin1984 mnie uprzedził. Dodam, że osobiście nie przyszłoby mi do głowy, aby dokonywać gradacji ważności dwóch najbliższych meczów....

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE - przez Icek - 06-11-2025, 16:24

Skocz do:

Browsing: 2 gości