07-11-2025, 00:40
Pacal zgoda z tym składem. Jednak widziałeś jak zapierdalali? Nawet ci rezerwowi? Przecież, my faktycznie wyglądaliśmy jak lokomotywa przy starcie przez cały mecz.
Rayo jest jak ktoś napisał Radomiakiem w ekstraklasie a zabiegali nas i stłamsili. Nasza pierwsza połowa to świetna gra w środku pola i odzyskiwanie/przechwytywanie podań i bardzo mądre otwieranie gry. Co nie zmienia faktu, że my dzisiaj byliśmy Motorem z poprzedniego meczu. Rayo pokazało jak się gra i biega.
Kurwa mam dość Rząsy, trochę lepsi zmiennicy i byśmy dowieźli.
Oby Ishak nie miał "drobnego urazu" bo będziemy skazani na potencjał
Mental siadł, dało się zauważyć po Miliciu jak zachował się po meczu. Był wkurwiony aż miło.
Zresztą mi też odechiałoby się grać wiedząc, że mam w składzie Agnero, Fiabeme itd.
Agnero zmiennik Ishaka! 2-3 lata szukany zawodnik!
Rayo jest jak ktoś napisał Radomiakiem w ekstraklasie a zabiegali nas i stłamsili. Nasza pierwsza połowa to świetna gra w środku pola i odzyskiwanie/przechwytywanie podań i bardzo mądre otwieranie gry. Co nie zmienia faktu, że my dzisiaj byliśmy Motorem z poprzedniego meczu. Rayo pokazało jak się gra i biega.
Kurwa mam dość Rząsy, trochę lepsi zmiennicy i byśmy dowieźli.
Oby Ishak nie miał "drobnego urazu" bo będziemy skazani na potencjał
Mental siadł, dało się zauważyć po Miliciu jak zachował się po meczu. Był wkurwiony aż miło.
Zresztą mi też odechiałoby się grać wiedząc, że mam w składzie Agnero, Fiabeme itd.
Agnero zmiennik Ishaka! 2-3 lata szukany zawodnik!