(07-11-2025, 10:59)Zabal napisał(a): Na moje to ty celowo manipulujesz. Po pierwsze gdzie jest napisane że trzeba dokonać 5 zmian? Uważasz że Ishak nie mógł dalej grać? Albo Palma? Dlaczego nie zszedł Pereira a w jego miejsce Gumny? Dlaczego dokonano 3 zmian jednocześnie skoro nie było potrzeby w tym momencie?Dlaczego wszedł Lisman na parę minut? Dlaczego na ławce nie było młodego na ławce?
To moje główne zarzuty do zarządzania tym meczem. A ty wyjeżdżasz z tym że nie miał kto wejść. Tak tener zajebał tymi decyzjami strasznie. I trzeba być ślepym aby tego nie widzieć.
Na moje to ślepym trzeba byc, żeby nie widzieć, że trzeba rotować. Nie zarotowałby i zostawił, np. Ishaka do końca. I Ishak dostałby kontuzji, bo przecież narzekał na mięsień podczas meczu. Uciągnęliby remis, ale po meczu okazałoby się dajmy na to, że Ishak wypada do końca tej rundy, bo coś naderwał.
To Niels byłby wieszany, że czemu nie zarotował, jak przecież widać było, że Ishak narzeka na mięsień już w pierwszej połowie.
Idźmy dalej. Niels ściąga Pereire i wrzuca za niego Gumnego i Gumny zawala bramkę na na 3-2. Znowu, Skorpion by napisał, że trzeba być ******** ****** oraz ********, żeby wpuszczać Gumnego, którego objeżdżali amatorzy z Gibraltaru.
Niels zostawia Rodrigueza i nie wpuszcza Teofeeka, który nam zawala drugą bramkę. Rodriguez nie cofa się, bo jednak jest już trochę zmęczony i strata 2-2. Znowu, Niels amator, bo mając szybkiego Teofeeka zostawia hiszpańskiego dyletanta, który mógł strzelić w sam na sam na 0-3, ale zaczął kiwać.
Zgadzam się z tym co piszę wyżej Pan Użytkownik Strzelisty Jupiter.
Niels dostał szybkiego ale bezmyślnego murzynka z Górnika oraz potencjał nie potrafiący grać w piłkę to nimi gra, bo co ma zrobić? A, że tamci grają jak grają to nawet Pep Guardiola nie poradziłby nic na to, że Ismaheel zamiast wyjebać piłę, to się kiwa przy polu karnym i strata 2-2.