Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE
Tryb normalny
do tego jeszcze jak się pali, to wychodzi Pioterek, i szantażuje NAS że jak się nie uda to będzie powrót do czasów Żurawia. To jest k.... odpał i dopiero manipulacja. Najgorszy typ na świecie, nic nie osiągnął, dostał biznes po tatusiu, a jest takim nieudacznkiem co pokazuje w czynach, i w słowach. A nieudacznicy dobierają sobie nieudaczników do pracy.
Trener akceptował transfery? jestem bardzo ciekawy co masz na myśli i co Niels czy inny trener ma zrobić jak dostaje to co dostaje. Jak ja w firmie dostaję za niski budżet, i nie stać mnie na jakość, to zatrudniam mniej doświadczonych, szkolę, dostaję opierdol za wyniki, i akceptuję niższe parametry. taka moja rola - rozumiem ją. Co mogę zrobić - odejść. Lub zaakceptować że "tak to wygląda" bo nas nie stać na lepszą jakość / ilość. Ale to musi być zrozumiałe przez całą organizację, a nie oczekiwanie cudów.
To samo ma teraz Niels plus głosy dookoła że nie ogarnia.
Na miejscu Nielsa pierdolnąłbym to wszystko i zostawił tę zabawę szanownemu Zarządowi, który i tak go poświęci żeby ratować sobie dupsko, i....zatrudnią Rumaka, co było ruchem przekreślającym jakikolwiek zdrowy rozsądek. I co? i gówno - nic się nie stało, przyszedł nowy, zrobił MP, a teraz odejdzie. Wszyscy to kupują na czele z połową tego forum

------------------
a jeszcze wracając do meczu - przy stanie 2:0, w 60 min zmiana systemu miała zabezpieczyć nas przed stratami bramki, bo nie było już jakości z przodu żeby grać tak jak w pierwszej, przeciwnik wystawił jakościowych zmienników.
rozumiem wkurw, ale to chyba rozsądne? grasz z laliga, masz pół godziny, to zabijasz mecz. to że tego nie umiemy to inna sprawa. ale taktycznie to rozsądne zagrać 5 z tyłu. więc skąd pytanie dlaczego Gumny nie wszedł za Joela. czy my już tylko żądamy ścięcia głowy czy coś jeszcze w tej dyskusji ogarniamy. Tofik gdyby się nie bawił tylko wypieprzył piłkę to nie byłoby głupiej bramki na 2;2. A i tak nikt nie mówi że Palma mógł nie lobować, Pablo załadować 3 bramkę, a Papa coś ustrzelić bo też jest bez formy (dużo haruje to fakt - ale to nie jest jego rola).

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE - przez Mosina - 07-11-2025, 12:00

Skocz do:

Browsing: 2 gości