Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE
Tryb normalny
Czy u Was nie istnieją stany pośrednie? To,. że zostały podjęte fatalne decyzje transferowe, jak np. Gumny, Fabiema, z coraz większym prawdopodobieństwem Agnero itd. ma powodować, że nie można, szczególnie w temacie meczowym, wskazywać na ewidentne fatalne zarządzanie meczami, które się u nas dokonuje od dłuższego czasu?

Mam wrażenie, że niektórzy z automatu przyjmują, że wytykanie trenerowi to z automatu ochrona "zarządu", albo na odwrót. Jeśli zarząd zjebał, to nie ma miejsca na wytykanie trenerowi....

Niels fatalnie zarządza meczami. Po prostu. Strasznie się gubi. Wiele jego decyzji na przestrzeni rundy jest po prostu ciężkich do wytłumaczenia.
Ciekawe, jaki wpływ na Lismana będzie miała wczorajsza wędka? Przecież Fabiema powinien być w ten sposób tyle razy wyławiany, że cały blok by sobie pojadł.....Gdzie tu jakakolwiek konsekwencja?

Osobiście nie jestem za zmianą trenera teraz, ani w zimę. Ale musi wyciągnąć wnioski i ciężko mi sobie wyobrazić, że na wiosnę będą popełniane podobne numery. Dochodzi też kwestia przygotowania drużyny. Jeśli nic się nie zmieni, to będzie w trakcie rundy dobry moment, żeby się porządnie zastanowić, czy nie należy się pożegnać...

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE - przez Icek - 07-11-2025, 12:12

Skocz do:

Browsing: 3 gości