(07-11-2025, 12:21)Zabal napisał(a): Ile można tłumaczyć to samo a jakbyście nie czytali ze zrozumieniem:
@Mosina - kto mówił o graniu 90 minut? Dlaczego wpadasz w skrajności? Zrobił wg mnie 3 zmiany nie w tym czasie. Podobnie zrobił przy rożnym i podobnie w Gibraltarze. Co to oznacza? Że ten Pan się nie uczy. Moim zdaniem to był kosmiczny błąd. A argument że szukał świeżości wpuszczając śpiocha jednocześnie nie dając młodego (tak zapomniałem nazwiska) spada na jego barki.
@Mosina2 - piszesz że Niels musi zaakceptować skład jaki ma - dlaczego musi? Jak musi i to robi to niech teraz nie tłumaczy się bo to oczywiste że będą na nim wieszać psy. To 100% jego odpowiedzialność i niczyja inna. Różnica w piłce a w twojej pracy jest taka że możesz sobie raczej pozwolić na brak pracy przez rok a Niels i tak nie musiałby się o pracę martwić więc tym bardziej nic nie musi. Mam prawo oceniać jego decyzję jako błędne i one od pół roku są błędne od przygotowań po zmiany, transfery, dobór zawodników.
@Kefas - piszesz że byłby jebany co by nie zrobił. Na jakiej podstawie? Ja się we wróżbitę Macieja nie bawię. Nie wiem jakby było ale oceniam obecny błąd który był widoczny gołym okiem zanim wydarzyły się rzeczy które doprowadziły do porażki.
@strzelisty - i tu widzę problem trybun - kolejny kamyczek do tej korpo-organizacji. Zero reakcji powoduje że można sobie trenerów zmieniać, zawodników sprowadzać, nas szantażować, pleść bzdury w prasie a u nas nic - bo się kurde jeszcze piłkarze obrażą.
ale zaczęliśmy tracić bramki przed zmianami....nie popadam w skrajności - prowokuje do odpowiedzi. rozpisz - kto i w której minucie. bo raz piszesz że nie ma obowiązku robić 5 zmian, to pytam jaka jest Twoja strategia
Niels nie tłumaczy się w ten sposób, akurat reprezentuje bardzo wysoki poziom pod tym względem. i ja nie mogę sobie pozwolić na brak pracy przez rok
Ale chyba to miałeś na myśli 
No ale tak robicie - zmiany przed rożnym żle bo za wcześnie, zmiany po stracie bramki źle - bo może za późno (w sumie to ja bym tak wnioskował). już widzę komentarze gdyby w 80 min nie było zmian a wynik 2:2. Debil stary dziad ma 5 zmian do dyspozycji a trzyma na ławcę wypoczętych zawodników jak Smuda 20 lat temu
Tak więc czekam na scenariusz minuta po minucie, zawodnik za zawodnika. Masz ten handycup że znasz przebieg meczu. I nie - nie możesz wybrać gości których nie było na ławce a mogli by być