25-07-2025, 19:47
Napastnik według Rząsy miał być na dniach, mówił to przy okazji meczu otwierającego ligę jeśli dobrze kojarzę. Pytanie czy coś się nie wykrzaczyło skoro w ruch poszły plotki o Pululu.
Ocena wątku:
Title: Quo Vadis Rodzina R.
Tryb drzewa |
(25-07-2025, 19:33)strzelisty jupiter napisał(a): Trzy dni na napastnika. Inaczej kolejna zaprzepaszczona szansa i walka w podrzędnych pucharach. Plus świadomość, że Rutkowski znowu nie zrobił co powinien, by wreszcie wzmocnić atak. A Crvena jest do kulnięcia.
(25-07-2025, 20:37)strzelisty jupiter napisał(a): Nie wiem, dlatego zapytałem. Mosina mi odpowiedział. W każdym razie, jak w kadrze na mecz z Crveną nie będzie wreszcie sensownego rywala o szpicę dla Ishaka, okaże się - jakie zaskoczenie - że Rutkowski znowu wypiął się na kibiców i z nich jawnie zakpił.
Cytat:List A must be submitted online by the following deadlines: [...]
31 July 2025 (24:00 CET) for all matches in the third qualifying round;
Cytat:For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. This registration must be completed by 24:00 CET the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is currently eligible to play at domestic level. If the registration of a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a player registered previously to reduce the number of players on the list to 25 again.