Liczba postów: 224
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Ale wstyd! Na rewanż nawet bym nie myślał wystawić kogoś z pierwszego składu niech się młodzi ogrywają rezerwowi. My nawet w tej LKE będziemy chłopcami do bicia. Apeluje jeszcze raz o odpuszczenie sobie LKE i granie tam rezerwami, obrońmy majstra!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A ja apeluje o wypierdolenie dyscyplinarne Nielsa. Gość chyba totalnie pogubił się w tym sezonie. Nie pamiętam sezonu w którym tracilibyśmy tyle bramek. Do tego uparte stawianie na Fiabemę.
Liczba postów: 133
Reputacja:
4
Taka refleksja - dlaczego Skóraś nie poradził sobie w Belgii? Zobaczcie młodzież ich a naszą. Przepaść
Liczba postów: 37
Reputacja:
2
Ciekawie kiedy Palmie znudzi się granie w takim towarzystwie jak Fiabema czy Skrzypczak.
Piothek, poddaj sie i dokup jeszcze 2-3 zawodników .
Ratujmy ligę póki tam sytuacja jeszcze nie jest tragiczna,
Z Europy to chyba wszyscy jesteśmy wyleczeni póki co.
Liczba postów: 1,047
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Mówiłem że tak będzie. Nie będę się pastwił nad forumowymi ekspertami. Nie wyszło i tyle na rewanż rezerwy i tyle. Nie ma le i nie będzie. Szkoda
Gdyby nie mistrz tylko inne miejsce to już by nas e pucharach nie było
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Obrzydzili mi wszystko! Obrzydzili mi piłkę nożną tymi występami w Europie. Odechciało mi się wszystkiego, jestem załamany tym sezonem. Niels się pogubił, kompletnie nie potrafi ustawić zespołu pod rywala tylko fanatycznie próbuje grać swoją piłkę, a tak się nie da za każdym razem. Nie wiem w sumie co tu więcej napisać, piłkarze są zajechani, ławki nie mamy, nie widać kompletnie żadnych perspektyw na najbliższą przyszłość.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 1,047
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jakiś remisik z Termalika wpadnie i będzie git! Ale cóż wychodzi brak zawodników
Liczba postów: 279
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Wkurwia mnie we Frederiksenie to, że nie potrafi zareagować na taką sytuację kadrową jaką ma. Nie mamy obrony a Duńczyk chce grać tak jak byśmy byli w komplecie. Douglas będzie Pereirą, Bengtsson Walemarkiem a Palma Gholizadehem i golimy frajerów? No nie golimy. To nas golą i chyba w zasadzie liczymy na to, że się samo naprawi albo chorzy wyzdrowieją.