Witaj! Logowanie Rejestracja

Ankieta: Chcę udział w lidze typerów
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
93.75%
15 93.75%
nie
6.25%
1 6.25%
jeszcze się zastanawiam
0%
0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Liga typerów Liga Polska 2026/27
Tryb drzewa
Wierzę, że ten projekt stanie się tradycją i urozmaiceniem forum, dlatego np można pomyśleć o punktacji.
Osobiście uważam, że ta jest prosta i mało skomplikowana

Zapisałem się również do PKO BP Ekstraklasa i tam... Jak my mamy kursy przy meczach, tak oni adekwatnie ilość punktów do zdobycia + 2 za idealny wynik. Przykład Lech - Cracovia 3-10-10. Idealny typ to 12 punktów. Na ten moment lider ma 40 punktów

Taka o ciekawostka

Odpowiedz
Strata po pierwszej kolejce 15 pkt mi w zupełności wystarczy Wink

Pkt można edytować dowolnie ale stwierdziłem że nie będę otwierał dyskusji ze względu na brak czasu. Zbieramy opinie i możemy to zmienić w przyszłości 

Możemy też założyć drugą grupę do pucharów Wink

Odpowiedz
Dejfid nie można Tobie wysłać PW

Odpowiedz
(27-07-2026, 17:34)MichalM napisał(a): Dejfid nie można Tobie wysłać PW

dziwne, wysłałem jeszcze jedna PW

Odpowiedz
Za nami pierwsza kolejka. Gratulacje dla Tuckera. 21 pkt i deklasacja. Następne dwa miejsca to po 13, Janiko i Zabal. 
Ostatnich nie podaje żeby się nie samobiczować. 

Chociaż się zastanawiam czy Tucker to nie jakiś twór Ai Wink

Odpowiedz
Ponieważ jest już dwudziestu graczy (co uważam za duży sukces patrząc na naszą Mundialową zabawę), aby zachęcić tych co jeszcze nie dołączyli i boją się że @Tucker odjechał na znaczący dystans (@Mosina nie siej zamętu Big Grin), chcę ufundować dodatkową nagrodę za zajęcie 6 miejsca (mam sentyment bo 6 bo grałem z tym numerem w B-klasie, A-klasie i okręgówce), a mianowicie dowolny szalik z oficjalnego sklepu Lecha do wyboru. Nie przelewam kasy tylko zobowiązuję się zakupić go graczowi który zajmie na koniec 6 miejsce w klasyfikacji (odbiór w sklepie Lecha na Bułgarskiej 17 lub ewentualnie dla ludzi spoza miasta/nie mających jak dojechać - wysyłka na wskazany adres/paczkomat)

Odpowiedz
19 graczy bo nie wiem co z Radziu98

Edytuje post i napiszę co zaoferowałeś. Miło z Twojej strony, dzięki!

Odpowiedz
Spoko, może się skuszą jacyś gracze. Nie trzeba umieć obstawiać w bukmacherce. Ja nigdy nie obstawiałem tylko takie firmowe/forumowe zabawy... im więcej graczy tym fajniejsza zabawa.

Ja nie umiem obstawiać jakby co heheh Smile traktuję to jako zabawę.

Może @strzelisty zmieni zdanie i ten "ładunek emocjonalny" i "zbyt ważne rozgrywki". Ja obstawiałem porażkę Legii i dupa Wink

Odpowiedz
Raczej jak każdy z nas, to ma być urozmaicenie i ożywienie trochę forum Wink też nie umiem w typowanie xd

Odpowiedz
Secret - świetna inicjatywa. Szacun

To żeby uatrakcyjnić walkę o utrzymanie w lidze, ja dodaje koszulkę ze sklepu Lecha w cenie 89 pln za zajęcie miejsca 16 Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości