Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
Nie lubię krytykować dla samej krytyki...ale dzisiajszy blamaż mnie zmusił...
Styl i wielkość porażki zmusza do zastanowienia "kto to wszystko zaplanował"?
Duński manager zespołu opowiada niespotykane brednie o nieznanych przyczynach a ja widzę jego bezpośrednią winę sugerującą nawet "pomoc kollegom z duńskiej federacji"". Oczywiście nie znam szczegółów ale styl porażki zespołu prowadzonego przez "duńskego demiurga"jest co najmniej zastanawiający. Polecam uwadze szafów Lecha tą zawstydzającą "lojalność".

Odpowiedz
Bez przesady. Boleć może to, że odpadliśmy wygrywając pierwszy mecz 4-1 a nie to, że odpadliśmy z jakby nie patrzeć drużyną lepszą niż Kopenhaga. A w gabinetach z całą pewnością jest plan B w postaci gry w LE albo stukaniu punktów i walki o MP 2027 które da Q4 z automatu.

Odpowiedz
To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice.
E: nie ma planu B. Jest szok i krytyka sztabu
Słuszna

Odpowiedz
Tylko dziś już nikt nie pamięta, że to mistrz Dani z niemałym budżetem i, że po losowaniu szanse na awans szacowano na 50:50. Dzis, jutro i za kilka lat będzie ciśnięta z nas beka jak to odjebaliśmy maniane w rewanżu mając z tyłu głowy, że kolejny przeciwnik jest dużo słabszy a i w IV rundzie nie ma wielkich kozaków (no może poza AEK). Można się teraz zastanawiać na kogo trafimy w IV rundzie LE o ile przejdziemy tych pastuchów z wysp albo ile nabijemy punktów i siana w pucharach (obojętnie jakich o ile tam awansujemy) ale każdy kibic Lecha będzie to mieć z tyłu głowy a każdy wielki znawca futbolu w tym kraju przy każdej możliwej okazji będzie nam to wypominał. I tak wiem, trzeba to olać, poza tym jesteśmy zahartowanymi takimi wybrykami kibicami Lecha ale kurwa ile można znosić… zasnąć przez nich nie mogę tak to we mnie siedzi.

Odpowiedz
no tak, bo to Kopenhaga wygrała ichnią ligę, a Ci dostali się z 10 miejsca z dziką kartą Smile

Odpowiedz
(Dzisiaj, 00:51)Sultan napisał(a): To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice.
Słuszna

No patrz a w tabeli byli wyżej i to znacznie. No ale może faktycznie to Piast Gliwice który odpadnie z Tymkiem Puchaczem i spółką.

Odpowiedz
(Dzisiaj, 00:40)Timbuktu napisał(a): Nie lubię krytykować dla samej krytyki...ale dzisiajszy blamaż mnie zmusił...
Styl i wielkość porażki zmusza do zastanowienia "kto to wszystko zaplanował"?
Duński manager zespołu opowiada niespotykane brednie o  nieznanych przyczynach a ja widzę jego bezpośrednią winę sugerującą nawet "pomoc kollegom z duńskiej federacji"". Oczywiście nie znam szczegółów ale styl porażki zespołu prowadzonego przez "duńskego demiurga"jest co najmniej zastanawiający. Polecam uwadze szafów Lecha tą zawstydzającą "lojalność".

jeśli masz pisać takie bzdury to może zostań z tym jednym postem, opraw sobie w ramkę, powieś na ścianie, i weź duży rozbieg...

Odpowiedz
Rojber, bo odjebali maniane dekady
Stracić 3 bramki przewagi
Przeciwnik bez 8 podstawowych graczy gra juniorami
Przez pół godziny mieć 30 proc posiadania piłki
To jest frajerstwo. I nie wiem jaki może być reset, dziś ludzie ryczeli na schodach
I powiem tak - jakieś łby muszą polecieć

Odpowiedz
(Dzisiaj, 00:51)Sultan napisał(a): To nie była drużyna lepsza niż Kopenhaga. To był Piast Gliwice.
Słuszna

Śmiem twierdzić, że ten duński Piast Gliwice zakwalifikuje się do LM. Ktoś pisał wcześniej, że tam 8 zawodników było nieodstępnych z powodu kontuzji. Mimo to mieli chłopaków co to nakryli czapką tych naszych kozaków. Z resztą pierwszy mecz był mocno ponad stan, gdyby nie ta czerwona kartka to wcale bym się nie zdziwił jakb w Dani skończyło się remisem lub nawet naszą porażką.

Odpowiedz
(Dzisiaj, 00:56)Antonio napisał(a):
Słuszna

No patrz a w tabeli byli wyżej i to znacznie. No ale może faktycznie to Piast Gliwice który odpadnie z Tymkiem Puchaczem i spółką.

Aarhus to jest poziom średniaka ekstraklasy i nic nie osiągnie w Europie. Grają prosto i na nas wystarczyło, zresztą w lidze paru trenerom też się udało, o PP z szacunku nie wspomnę

Odpowiedz

Skocz do: