Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Tryb drzewa
Spokojnie z tym typowałem. Raczej uważam że urosła na mega faworyta. Ale ich ogólnie nie lubię tak historycznie i nie ukrywam że kibicuje Argentynie zawsze. Zresztą "kibicuje" a "uważam że ktoś wygra" to kompletnie inna dyskusja.
Ale tak. Francja może "to" w tym roku przełamać.
Przy okazji - jak oceniacie komentarz ze studia?

Odpowiedz
Czemu Wy gdybacie ogólnie o tym dotknięciu? Wszędzie od początku lata zapis tego czujnika i ewidentnie na to wskazuje.
Potem jeszcze przyznał się Chorwat do tego muśnięcia.
To sytuacja z gatunku tak albo nie. Po to są te całe systemy i to pokazały.

Oczywiście takie coś zabija trochę futbol ale dzięki niemu idealnie system dopasuje stoplaktę przy zagraniu w sytuacji oceny spalonego a nie jak kiedyś na oko.
To są cienie tego postępu i sam nie wiem czy wolę mieć prawidłowe decyzje czy takie obdzierające z marzeń w sytuacji gdzie oko czy kamera tego nawet nie widzi.

Odpowiedz
Oczywiście obdziera tylko jedną stronę. Im mniej błędów tym lepiej. Ten jest akurat bardzo drastyczny bo bez chipa nikt by nie wpadł nawet na to żeby to kwestionować

Odpowiedz
Obrzydliwy występ Paragwaju i sędziego z Uzbekistanu Ilgiza Tantasheva do spółki z chilijskim VARem.
Aż dziw że go do tego karnego zawołali, myślałem że nawet takie coś puszczą.

Jakbym oglądał Papszunowy Raków w najgorszym wydaniu, do sześcianu.
Przez ostatnie 30 minut Olise i Mbappe tylko się uśmiechali pod nosem po kolejnych brudnych zagrywkach, prowokacjach i nie odgwizdanych chamskich faulach na francuskiej drużynie.

Najlepsze że Paragwaj skończył mecz bez żadnej żółtej kartki, a Francuzi z dwiema!

Komentatorzy BBC w trakcie i po meczu nie mogli uwierzyć w ilość nieodgwizdanych i nie wykartkowanych sytuacji.

Dawno się tak nie zagotowałem, mimo że przed meczem żadna z drużyn mnie niespecjalnei obchodziła.,
to chyba nikt kto lubi oglądać piłkę nożną nie życzył Paragwajowi zwycięstwa po tym "popisie".

Niech się takie ekipy (i tak słabi sędziowie) trzymają z dala od mundialu.
Cieszę się że piłka zwyciężyła, uff.

Odpowiedz
Czy to prawda że Fifa dla zawodnika USA znieniła zasadę i zamiast dać pauzę meczu za czerwoną kartę zawiesiła ją na 12 miesięcy czy to fake bo aż mi się wierzyć nie chce w takie jaja a nigdzie nie znalazłem tego

Odpowiedz
Prawda: https://www.bbc.co.uk/sport/football/art...wqq5q8v41o
Pchają niektóre zespoły bez skrępowania. A innym bez skrępowania rzucają kłody pod nogi.

Odpowiedz
Jak sędzia mógł nie gwizdnąć tego karnego z boiska?

Odpowiedz
SZAP nigdy nie grają uczciwie, kraj zbudowany na krzywdzie innych.

Odpowiedz
Norwegia z Hallandem wiosłuje dalej. Na rozkładzie tym razem Brazylia.

Odpowiedz
A taka ciekawostka, Haaland strzelając na MŚ U20 w Polsce te 9 bramek zrobił to w meczu z Hondurasem.
Kto zgadnie kto siedział na ławce w tym meczu?Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości