Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
@Mosina bo chociaż tak mogę wyrazić moje niezadowolenie na to co wyprawia ten Pan. Zresztą powiedz mi kiedy będzie odpowiedni moment na zmianę? W lipcu?
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Tak swoją drogą ma być pełen stadion, akcja „Kibicuj z Klasą”. Mam nadzieję, że nie będzie aż takiej degrengolady na boisku jak we Wrocławiu.
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Obserwujcie zaangażowanie skórokopów podczas jutrzejszego meczu.
Sędziuje Arys ze Szczecina. Przybył w wozie.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Po meczu we Wrocławiu powietrze uszło konkretnie. Raków o krok od mistrzostwa, puchar nie dla nas, Jaga rozgrywa wspaniały sezon. A my? Brońmy chociaż tych pucharów, może trafi się jakiś dobry mecz w lidze konferencji, o którym będzie można wnukom poopowiadać.
Reputacja:
3
Przecież my tych pucharów nie jesteśmy pewnie. I raczej jeszcze długo nie będziemy.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
Coś czuję że będą ciężary. I powtórka z meczu z Korona z zeszłego roku. Bo niby czemu miałoby się coś zmienić.
Reputacja:
3
Jest Jacek trener który z Lechem coś osiągnął .Zobaczymy co jutro pokaże. Konferencja naszego pseudo trenera to kpina czystej wody. Generalnie wszystko jest zajebiste ale przegrywamy. Żenada no nic jak Sousę zastąpi Jagiełło to można gasić światło.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
No tak - można powiedzieć że jest chujnia można gasić światło więc myślą żeby mecz poddać by dzieci nie oglądały tego syfu. Ty byłbyś zadowolony. I chyba koniec plusów.