Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Legia Warszawa - Lech Poznań 11.05.2025 17:30
Tryb drzewa
Patrząc na to co dzieje się od kilku sezonów w Ekstraklasie, na "wyścig żółwi", na to, że "nikt nie chce zdobyć mistrzostwa", przetasowania na finiszu, kolejki cudów, sensacyjne wyniki, a w tym sezonie dodatkowo masę sędziowskich błędów to coraz mi ciężej uwierzyć, że wszystko jest rozgrywane na boisku.

Odpowiedz
(07-05-2025, 21:34)Skorpion napisał(a): Było by pewne 6 pkt Big Grin których nam teraz brakuje. Ale Warty już nie ma i raczej nie będzie przez bardzo długi czas.
Legia się nie położy mają PP i pamiętają 5:2

Ale jakie 6 pkt więcej? Gdyby była Warta, to by nie było Korony. A z Koroną mamy..... 6 punktów. To których 6 nam brakuje?

Odpowiedz
Taki żarcik. Spokojnie. Wszyscy nam zarzucali, że z Wartą zawsze wpadało 6 pkt.

Odpowiedz
Coś nie ciekawie zapowiada nam się linia obrony. Mońka od pierwszej minuty w takim meczu to albo zostanie bohaterem albo... Trzymam kciuki żeby nie zostal kozlem ofiarnym po tym meczu.
Ps.Chociaż Douglas w formie, którą ostatnio prezentował też nie napawa optymizmem.

Odpowiedz
Na ten moment to nic nie napawa optymizmem - ani kadrowo (obrona, pomoc) , ani mentalnie. Dlaczego w tym akurat meczu nasi nie mieliby obsrać zbroi, skoro zrobili to w gdańskach i radomiach? Nie mam tez zludzeń, że Legia odpuści - wszołki dyszą chęcią rewanżu za wpierdol na Bułgarskiej.

Odpowiedz
Głównym Myć, w wozie Frankowski. Wiedziałem że ten słaby, zwykle podejmujący decyzję przeciw nam toruniok będzie na VAR.

Odpowiedz
Do Warszawy na pewno bez Salamona i Murawskiego. Wraca za to Walemark i Douglas.

Odpowiedz
I chyba Ali się wyleczył. Ale Salamon i Muraś w formie by się nam przydali. Ciekawe jak Feio ustawi drużynę. Nie sądzę żeby chcieli nam oddać piłkę.  Ale może zrobią z nami Baćke. To będzie interesujące już abstrahując od wagi tego meczu jak trenerzy zarządza taktyką. Może być naprawdę otwarty mecz.

Odpowiedz
Feio to raczej nie atak pozycyjny, ale "fazy przejściowe".

Odpowiedz
A więc po wczorajszym wyniku, ten mecz urasta do rangi finału. Łudzi się człowiek że choć raz nasi piłkarze pokażą "cojones" i udźwigną range meczu..

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości